Ont-moeten met Helena van Dijk

Ont-moeten met Helena van Dijk


Latest Episodes

#65 Boost je Eigenwaarde in 5 Stappen!
February 12, 2021

Boost je Eigenwaarde in 5 Stappen! Speciaal bedoeld voor Ambitieuze Vrouwelijke Ondernemers die klaar zijn om Level Up te gaan.

#63 En dan val je ineens stil: letterlijk.
February 08, 2021

En dan val je ineens stil: letterlijk. Ook dat kan gebeuren....blijkbaar ☺️

#62 Het vergroten van je Eigenwaarde schuurt
February 04, 2021

Het vergroten van je Eigenwaarde schuurt!!! Omdat jij de dingen zoals je ze altijd hebt gedaan, anders wilt gaan doen. Het vraagt Ruimte, Energie en Bewustzijn. En van daaruit ook Compassie voor jezelf.

#61 Jouw Eigenwaarde in relatie tot de Waarde van jouw Tijd
February 03, 2021

Geen tijd of geen prioriteit? Hoe kostbaar is jouw tijd? Wat zegt het over jouw Eigenwaarde? En waar ligt jouw invloed?Ben jij een Diamant of een Pannenkoek?Lees ook hierover mijn 96e Blog op Linkedin, inclusief 8 waardevolle reflectievragen en unieke ...

#60 Waarom Eigenwaarde Cruciaal is om Succesvol te zijn in je Business
February 03, 2021

Ken je dat gevoel? Dat je iets ontdekt, verwoord en verwonderd raakt van de impact dat je echt wil dat iedereen er van hoort?Het gebeurde mij vanmorgen tijdens de aflevering van Make Magic Happen.Het gaat over Hoe cruciaal het bepalen en verbeteren van...

#59 Ben jij #teammAANdag of #teamlangzaamaandag?
February 01, 2021

Ben jij #teammAANdag of #teamlangzaamaandag? En zo ja, wat zegt dat nou over jou? Sluit aan bij de energie die er is en haal het maximale uit je dag!

#57 Hoe het Universum mij een antwoord gaf...
January 28, 2021

In een periode waarin ik sterk twijfelde of ik op de juiste weg was, besloot ik het Universum te testen. Ik werd beloond met een Magische ontmoeting en een prachtig antwoord op mijn vraag.

#56 Zichtbaarheid is meer dan het plaatsen van Content, de Kracht van Verbinden
January 28, 2021

Waarom Zichtbaarheid verder gaat dan alleen Content plaatsen. Over het belang van interactie aangaan met je publiek, het maken van oprechte connectie en de Kracht van Verbinden.

loaded