Ont-moeten met Helena van Dijk

Ont-moeten met Helena van Dijk


Latest Episodes

#25 Verstoptober: De Aftrap
October 09, 2020

Wat maakt dat ik de hele maand oktober elke werkdag om 9.00 uur Live ga op Facebook om Vrouwelijke Ondernemers uit te dagen uit hun Comfortzone te stappen zodat zij werkelijk het Verschil gaan maken.En waarom doe ik dat (in hemelsnaam!) in een Rode Glit..

#24 Succesgewoonten van een Hooggevoelige Ondernemer
October 02, 2020

Benieuwd hoe jij jouw Succesgewoonten kunt ontwikkelen waardoor je meer in Balans bent en (nog) succesvoller kunt zijn in je Business?Om je op weg te helpen deel ik de Succesgewoonten van een Hooggevoelige Vrouwelijke Ondernemer.

#23 Een Shit-week! Wat nu?
September 26, 2020

Shit Happens!!We hebben allemaal wel eens een Shit-dag of zelfs een Shit-week.In deze aflevering deel ik 7 Tips wat jij, als Hooggevoelige Vrouwelijke Ondernemer, kunt doen als je een Shit-week hebt, die wél binnen je beïnvloedingssfeer liggen.

#22 Waarom je als Hooggevoelige Vrouwelijke Ondernemer zoveel mogelijk Waarde wilt delen
September 18, 2020

Als je net als ik word gedreven door de Wil om het Verschil te maken, dan hoop ik dat jij ook inziet dat jij zo van Waarde bent. En dat het tijd wordt dat jij jouw Waarde gaat delen?In deze Podcast Aflevering leg ik je uit waarom op basis van 4 grote mi..

#21 7 Drempelverlagers om te gaan beginnen met Bloggen en jouw Zichtbaarheid te vergroten
September 12, 2020

Mijn missie is om de Zichtbaarheid van Hooggevoelige Vrouwelijke Ondernemers te vergroten zodat zij het Verschil kunnen maken!In deze Podcast Aflevering wil ik de drempel voor jou verlagen, zodat je gaat starten met het schrijven van jouw allereerste Bl..

#20 Consistentie: De Sleutel voor jouw Zichtbaarheid
September 04, 2020

Niet eerder ging ik zo AAN als tijdens het opnemen van deze aflevering. Consistentie is de basis voor jouw Zichtbaarheid en vraagt Toewijding, Commitment en een dieper Weten over jouw Waarom. 

#19 Terug van vakantie
August 31, 2020

Herken je het? Hoe lastig het is om na de vakantie weer op stoom te komen en je te conformeren aan de structuur van alledag. In deze aflevering geef ik je 7 tips om de de overgang van de vakantie-modus naar het 'normale' leven gemakkelijker te maken. En .

# 18 Zichtbaarheid Challenge Deel 3: Inzichten en Lessen
August 21, 2020

Ken je dat gevoel? Dat je ergens naar toe gaat of aan begint, waarbij je verwachtingen zo laag zijn of dat verwachtingen misschien zelfs ontbreken en dat de daadwerkelijke ervaring al je verwachtingen overtreft?Dat je er niet over uitgepraat raakt om...

# 17 Zichtbaarheid Challenge Deel 2: Inzichten en Lessen
August 14, 2020

Holy crab! Wist ik dat ik zoveel zou leren van mijn zelf uitgeroepen Zichtbaarheid Challenge?In de nacht van 13 op 14 juli besloot ik te gaan onderzoeken wat het met me zou doen als ik, als Hooggevoelige Vrouwelijke Ondernemer, met al haar weerstand ...

#16 Zichtbaarheid Challenge deel 1: Hoe een experiment je uit je comfortzone haalt!
August 07, 2020

Misschien heb je het mee gekregen, misschien niet.Maar ik ging ruim 2 weken lang iedere werkdag om 9.00 uur Live op Facebook. Gewoon praten over Hooggevoeligheid en Zichtbaarheid. Daar zat ik dan, met klotsende oksels, een droge mond en hartkloppingen....

loaded