Ont-moeten met Helena van Dijk

Ont-moeten met Helena van Dijk


Latest Episodes

#15 Offline is Fijn!
August 01, 2020

Ga jij wel eens voor een (langere) periode Offline? Ik deel je mijn ervaringen en inzichten over Offline gaan in de vakantie. Het is echt aan te bevelen om het op z'n minst een keertje uit te proberen. Let's do this!

#14 Hooggevoeligheid en ZIchtbaarheid: Welke stappen kun je zetten om je Zichtbaarheid te vergroten?
July 24, 2020

Dat Hooggevoeligheid en Zichtbaarheid een uitdagende combinatie is voor Vrouwelijke Ondernemers werd me wel duidelijk gezien de vele reacties die ik heb gekregen sinds ik het onderwerp aan sneed.Om die reden zet ik 7 stappen op een rij waarmee je jouw Z..

#13 Hooggevoeligheid en Zichtbaarheid: een uitdagende combinatie
July 17, 2020

Word jij gedreven door de Wil om het verschil te maken én ben je Hooggevoelig? Dan heb je een uitdaging! En weet je waarom? Omdat bepaalde kenmerken van een HSP er voor zorgen dat je jezelf niet zo snel zult profileren en positioneren. Het zijn die kenme.

#12 Balans in je leven en in je business
July 10, 2020

Afgelopen week schreef ik in mijn blog over de 7 meest gemaakte fouten van Vrouwelijke Ondernemers waardoor zij uit balans raken. In deze podcast aflevering ga ik in op het zoeken en vinden van balans.  Laat me weten wat je er van vindt via info@helenvan.

#11 Mijn persoonlijke weg naar meer zichtbaarheid
June 26, 2020

Mijn blog van deze week ging over mijn 10 grootste inzichten naar meer Zichtbaarheid. In deze podcast ga ik dieper in op mijn persoonlijke weg naar meer zichtbaarheid. Ik kan je vertellen, het is niet geheel over rozen gegaan! Ik vertel je openhartig ove.

#10 De 7 grootste fouten waardoor Vrouwelijke Ondernemers NIET zichtbaar zijn
June 19, 2020

Deze week schreef ik een blog op Linkedin over de 7 grootste fouten die vrouwelijke ondernemers maken waardoor ze niet zichtbaar zijn. En de afgelopen dagen had ik zo'n on-af gevoel. Alsof ik, met het benoemen van de fouten, slechts een klein stukje van .

#9 Focus
June 12, 2020

Veel mensen ervaren in de huidige tijd van Corona een verminderde Focus. Om die reden deze podcast aflevering helemaal in het teken van Focus.

#8 Inspiratie
June 05, 2020

Ik vertel openhartig waarom me laten inspireren ingewikkeld voor me is geweest. En hoe ik daar mijn weg ik heb gevonden. Ook mijn weg/ zoektocht naar mijn innerlijke wijsheid. En het (on)comfortabel zijn met mijn rol als inspirator en hoe ik daarin leer .

#7 Twijfel
May 23, 2020

Deze aflevering gaat over Twijfel. Twijfel in Corona-tijd, als vrouw en als ondernemer. En vooral ook hoe je daar mee om kunt gaan. En dat het ook heel oké is om periodes te hebben waarin er twijfel kan en mag zijn.

# 6 Lef en avontuur
May 15, 2020

Deze aflevering gaat over het lef om je grenzen te verleggen. Jezelf continu te stretchen, zodat jij telkens een (nog) betere versie wordt van jezelf.Het is een uitnodiging om het avontuur aan te gaan en te gaan DOEN!

loaded