Dalfolk

Dalfolk


Karin Isberg - livscoach som upplevt både himmel och helvete

August 14, 2015

Karin Isberg levde ett, utåt sett, lyckligt liv med fint jobb, framgångsrik man, söta barn och trevligt hus. Men plötsligt sprack fasaden, och det ledde till skilsmässa. Den blev en vändpunkt i hennes liv. Hon började skriva av sig, och texten växte till en bok på bara en vecka. Ett förlag ville ge ut boken som fick titeln ”Nakendisco”, och positiva reaktioner från läsare strömmade in.
 
Skilsmässan ledde till att hon hamnade i en djup depression som hon ändå lyckades ta sig ur med hjälp av bra terapeuter och kurser i självkännedom. Hon omprövade hela sitt liv och bestämde sig för att göra något som kändes meningsfullt.
 
Fram till den punkten hade hon bara flutit med strömmen utan att fundera på vad hon egentligen själv ville. Det gällde både utbildning, jobb och äktenskap.
 
Med sina erfarenheter i bagaget och ett stort intresse både för relationer mellan människor och hur hjärnan fungerar så utbildade Karin sig till livscoach.
 
Men problemen var inte slut. För ett par år sedan hamnade Karin i koma på grund av en hjärntumör, som nu är bortopererad.
 
Här berättar Karin om sin nya inriktning i livet, om varför neurovetenskap, psykologi och buddism hör samman och varför hon nu vågar älska igen.