DagenTV

DagenTV


Latest Episodes

Kristna Värdepartiet kommenterar kritiken från KD
July 07, 2016

Ett av Sveriges minsta partier fick husera på en av Almedalens minsta scener. Kristna värdepartiet fick en timmes scentid på Öppna scenen, nere i Visby hamn, där språkröret Mats Selander höll ett brandtal mot aborter, partiets hjärtefråga framför andra.

Familjen Edström på Lapplandsveckan
July 07, 2016

Nyhem ligger bara två mil hemifrån. Men familjen Edström i Bankeryd väljer att köra 120 mil, enkel resa, för att vara med på Lapplandsveckan.

Robert Hannah riktar skarp kritik mot Svenska kyrkan
July 05, 2016

Liberalen Robert Hannah tycker att Svenska kyrkan står för flumflum på Almedalen, och efterlyser en röst för de förföljda kristna i Mellanöstern.

Barn berättar om hur de hanterar sina rädslor
July 04, 2016

Molly, Fred Noah och Jona berättar om hur de hanterar sina rädslor.

Sofia Camnerin om sin första Hönökonferens
July 04, 2016

Hönökonferensens väckelse- och missionsarv behövs.Det betonar Sofia Camnerin, kyrkoledare i Equmeniakyrkan, som i år besökte konferensen för första gången.

Se flygbilder från den gigantiska konferensen
July 04, 2016

Nordens troligtvis största kristna möteshelg har arrangerats i helgen när laestadianerna inbjöd över 70 000 besökare till sommarmöte i Torneå.

Har kyrkan förlorat slaget om sökarna?
June 30, 2016

När svensken söker livsmening är kyrkan inte längre förstahandsalternativet.Estelle Nordenfalk driver yogacentret Yogayama i Stockholm, som varje dag lockar 150 besökare. Dagen sammanförde henne och pingstpastorn Eric Andersson för ett samtal om kyrkans r

Kristet budskap i gott sällskap
June 28, 2016

I tio år har Pannkakskyrkan spridit det kristna budskapet på Sveriges gator. I år i ett unikt samarbete med Torpkonferensen. Dagen hängde på till Örebro en kväll.

Lulia och Daryl om första sommarjobbet
June 22, 2016

Sommarjobbarna på Torp tycker att de gjort en lyckoträff.

Roger hånade kristna - nu är han själv troende
June 17, 2016

Efter cirka tio år som yrkeskriminell åkte Roger Karlsson fast och dömdes till sju års fängelse. I häktescellen började han att läsa Bibeln trots att han som övertygad marxist i många år hånat och sett ner på kristna. Men de frön som söndagsskolan tidigt