DagenTV

DagenTV


Latest Episodes

Jerusalems budskap tas emot av SD-publik
August 30, 2016

Dagen var på plats när det kristna hårdrocksbandet Jerusalem spelade påSverigedemokraternas sommarfestival i Sölvesborg.

De vill öka kunskapen om religionens roll i biståndsländerna
August 25, 2016

Kunskapsluckan är för stor. Det tycker Svenska missionsrådet som, med hjälp av en ny antologi, vill lyfta fram religionens roll i bistånds- och utvecklingssamarbetet.

Christian Carlsson drar KDU åt höger
August 25, 2016

KDU:s högerprofilering lär fortsätta. När en ny förbundsordförande ska tillsättas stavas det kontinuitet, efter att det står klart att förbundets första vice ordförande Christian Carlsson är den ende som står som kandidat.

Evie och Pelle sjunger för Dagens läsare
August 23, 2016

Pelle och Evie Karlsson berättar och sjunger exklusivt för Dagens läsare i samband medSkärgårdssångfestivalen.

Änglar flög över Stockholm
August 18, 2016

De som tog sig en kvällspromenad genom Stockholm igår kväll fick gnugga sig i ögonen en extra gång för att tro på vad de sett.Natthimlen ovanför Gustav Adolfs torg fylldes med änglar som "flög" eller snarare lindansade ovanför folkmassorna.Föreställningen

Felicia Ferreira: Korset behövs i tider som denna
August 18, 2016

Vi på Dagen väljer att markera korset genom att sätta det på vår förstasida under augusti månad. Här förklarar chefredaktör Felicia Ferreira varför.

Elisabeth Sandlund: Viktigt med Mitt kors-kampanjen
August 10, 2016

Se Dagens Elisabeth Sandlund kommentera turerna kring Svenska kyrkans hantering av kampanjen Mitt kors.

Svalkande vattenlek på Europakonferensen
July 27, 2016

Den årliga Europkonferensen på Livets Ord i Uppsala bjuder på en mängd möten, workshops och aktiviteter. Men för den som vill ta en paus från det vanliga programmet har man för andra året i rad arrangerat ett storskaligt vattenkrig på barn- och ungdomsomr

Peter Halldorf: Ekumenisk är man inte bara för att man kallar sig så
July 26, 2016

Peter Halldorf, föreståndare för Ekumeniska kommuniteten i Bjärka-Säby, har skrivit en ny bok om ekumenik. Här förklarar han varför, och hur han ser på ekumeniken i Sverige framöver.

Friluftsgudstjänst Föllingebygdens församling
July 21, 2016

Friluftsgudstjänsten är en nära 2000-årig tradition som instiftades av Jesus själv. Och bland svenskar som annars inte går i kyrkan tycks gudstjänsten i det fria vara just ett fönster mot en öppen himmel.