DagenTV

DagenTV


Latest Episodes

Annie Lööf: Jag var nära att gå in i väggen
April 18, 2018

Under partiledarutfrågningen i Uppsala pingstkyrka berättade Annie Lööf att hon varit nära att gå in i väggen.

Hur träffades ni? - Johan och Josefine Arenius
April 18, 2018

Pastorsparet Johan och Josefine Arenius berättar om sina första dejter.

Gustav Fridolin: Det behövs visionärer där besluten fattas
April 17, 2018

Gustav Fridolin tycker inte att det finns något mer orealistiskt än att världen ska fortsättase ut precis så som den gör nu. Det säger Miljöpartiets språkrör efter att ha stått på scen i Uppsala pingstkyrka under församlingens och tidningen Dagens...

Dagen frågar ut partiledarna: Anders Ygeman (S)
April 16, 2018

De konfessionella inslagen i skolan ska bort. Det var Anders Ygemans besked till besökarna i Pingstkyrkan i Uppsala under Dagens partiledarutfrågning.

Jan Björklund: Faran med muslimska friskolor i förorterna
April 16, 2018

Farligt där muslimska förskolor i förorternalär ut värderingar och en syn på jämställdhet och kvinnor som ligger långt från den svenska, sa Jan Björklund på Dagens och Uppsala pingsts partiledarutfrågning.

Jimmie Åkesson berättar om bön och Jesus
April 12, 2018

Jimmie Åkesson svarar på vad bönen betyder för honom och varför han inte valde Jesus som förebild när han tillfrågades under Dagens och Uppsala pingstkyrkas partiledarutfrågning.

Hur träffades ni? - Mikael och Agneta Hallenius
April 09, 2018

Han vill synas, hon vill vara i fred. Han konfronterar, hon lyssnar. Men för 29 år sedan förde ett gemensamt projekt dem samman och sedan dess är de oskiljaktiga. Dagen träffar Agneta och Mikael Hallenius, pastorspar i församlingen Mötesplatsen i...

Dagen frågar ut partiledarna: Ulf Kristersson (M)
April 09, 2018

Partiledarutfrågningarna i Pingstkyrkan i Uppsala inleddes på torsdagskvällen när Ulf Kristersson fick svara på frågor frånDagens ledarskribent Elisabeth Sandlund och Dan Salomonsson, föreståndare i Pingstkyrkan i Uppsala.

Hjälp, min bästa kompis är otrogen
April 04, 2018

Otrohet drabbar inte bara den som väljer att svika, och den som blir bedragen. Även människor omkring kan hamna i svåra dilemman. Ska man som vänlägga sig i eller inte?

Hur träffades ni? - Andreas och Lina Nielsen
March 26, 2018

Makarna Andreas och Lina Nielsen leder Sveriges snabbast växande församling, Hillsong Sweden. Hör deras historia om hur de blev ett par.