bro fm

bro fm


#34 Content marketing med Henrik Hillestrøm: Få 10 års content-erfaring på 66 minutter

October 24, 2018

Hvornår er ’noget’ egentligt content marketing? Er det fx content marketing, når du poster noget fra din Facebookside?


Hvis der findes regler for det, så får du dem serveret i dag.


Du får i hvert fald en grundig indføring i strategien bag content marketing og de vigtigste do’s & dont’s i dagens podcastepisode.


Og denne gang har vi besøg af et velkendt ansigt. Eller rettere: en velkendt stemme. Nemlig vores tidligere kollega og forhenværende vært i bro fm med 33 podcastepisoder i patronbæltet – jep, den folkekære Henrik Hillestrøm.


Dit content må ikke være tilfældigt. Derfor skal du lave en contentplan, der kan indeholde bl.a. emner om, hvad der er aktuelt lige nu, eller hvilke spørgsmål dine kunder stiller.


Henrik bliver i episoden præsenteret som selveste ’Content-Kongen’, og i bro tør vi godt sige, at det er en titel han kan leve op til. For Kong Henrik har nemlig mere end 10 år på bagen med content marketing.


Og Henriks viden, erfaring og kompetencer, deler han generøst ud af, hvis du trykker på play-knappen lidt længere oppe.


Hvorfor skal du lytte med?


Det skal du gøre, fordi du ikke kan lade være. Og selvfølgelig, fordi du lærer, hvordan god content marketing:  • skaber en relation til din målgruppe og/eller til potentielle målgrupper
  • etablerer dit brand som en slags ekspert i det område, du opererer i
  • opbygger din position på markedet og giver dig indflydelse.

Vi ved, at det er en bred disciplin. Så derfor tager vi dig igennem de vigtigste pointer og takeaways inden for content marketing – underbygget af konkrete eksempler på, hvordan det helt reelt fungerer i praksis.


Med andre ord så lærer du de specifikke trin, der kan selvantænde en potent content marketingstrategi, som i sidste ende kan tilfredsstille din målgruppes behov og måske endda også tiltrække andre målgrupper.


loaded