Art Podcast

Art Podcast


Art Podcast 80: Βίκυ Καρατζόγλου

March 08, 2023

Η Τέχνη είναι δύναμη…μας κάνει να πατάμε στα πόδια μας και μετά μας δίνει ώθηση, μας εξυψώνει, μας βγάζει από τον μοναχικό δρόμο και μας βοηθά να δούμε και τους γύρω μας!



Η Βίκυ Καρατζόγλου είναι η καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο Art Podcast #80 – μια γυναίκα δυναμική που βγαίνει στους δρόμους για την Τέχνη, δημιουργεί με πάθος, αγαπάει τους νέους και μαθαίνει στην κόρη της να παρατηρεί τους ανθρώπους τριγύρω που παλεύουν, ακόμη και τώρα, για τα αυτονόητα.


Η διαδρομή από τη Δράμα, από την οικογένειά της με τα πολλά βινύλια και τις κασέτες, τα μουσικά ακούσματα και το δικό της πρώτο πιάνο, στην Αθήνα, στο πρώτο τηλεφώνημα της Δήμητρας Γαλάνη, στα Σεμινάρια Ερμηνείας Τραγουδιού του Σταμάτη Κραουνάκη, τα μαθήματα στο Θέατρο των Αλλαγών και τα δικά της τραγούδια. Μιλάει με ενθουσιασμό για την Χαρούλα Αλεξίου, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Νίκο Πορτοκάλογλου και όλους αυτούς τους δημιουργούς που της εμπιστεύονται την έμπνευσή τους για να την ερμηνεύσει με αγάπη και να την παρουσιάζει στον κόσμο μέσα από τα καλοδουλεμένα live της – αυτές τις μέρες στη σκηνή του Άλσους…


Άκου την Τέχνη στο Art Podcast #80 και γνώρισε καλύτερα την Βίκυ Καρατζόγλου, με την υποστήριξη των Κέντρων Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Ιάκεντρο, με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, σε Θεσσαλονίκη  και Αθήνα.



Άκου το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ακολούθησε (follow) το Art Podcast και στο Spotify!