Art Podcast

Art Podcast


Art Podcast 75: Χρύσα Παπά

January 16, 2023

Θυμάμαι τον εαυτό μου να έχω φλόγα, έντονη επιθυμία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου – όχι να γίνω διάσημη!



Είναι η Χρύσα Παπά καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο Art Podcast #75 και με εικόνες από Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και κέντρο Αθήνας παρουσιάζει μια πορεία ζωής που την φέρνει πάνω στο σανίδι με επιτυχία, την κάνει πρωταγωνίστρια και αγαπητή στο κοινό. Ακροάσεις, σκληρή δουλειά, όνειρα, σημαντικοί ηθοποιοί που της έμαθαν πολλά (αναφέρεται στον Δάνη Κατρανίδη, τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Νίκο Γαλανό, τον Γιάννη Βούρο, τη Ράνια Οικονομίδου) και η ίδια πια στον ρόλο της καθηγήτριας υποκριτικής με βασική της προσέγγιση την αγκαλιά, αλλά και την οριοθέτηση.


Στην παράσταση «Σέρρα, η Ψυχή του Πόντου» η ερμηνεία της είναι καθηλωτική, σε 12 ρόλους – κάποιοι από αυτούς ανδρικοί! Μιλάει για το βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου και τη γνωριμία της μαζί του, για τις προσδοκίες της για την παράσταση αυτή, τα μηνύματα που περνάει… Και όταν ακούγεται να σιγοψιθυρίζει ένα Ποντιακό νανούρισμα είναι απλά εκπληκτική!


Άκου την Τέχνη στο Art Podcast #75.



Απόλαυσε το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ακολουθήστε (follow) το Art Podcast και στο Spotify!