Art Podcast

Art Podcast


Art Podcast 132: Πίτσα Παπαδοπούλου

July 11, 2024

Όταν λέω ένα τραγούδι, το κάνω δικό μου!



Η Κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η Πίτσα Παπαδοπούλου, καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο Art Podcast #132 μιλάει με γλυκύτητα και ευθύτητα, με φωνή που σε ταξιδεύει και εικόνες γεμάτες ανθρώπους της μουσικής που η ίδια έχει αγαπήσει και συγκαταλέγει στα «τίμια» της δουλειάς της.


Η αγάπη της για τη μουσική, η ιστορία της από παιδί που δε θα γινόταν τραγουδίστρια σε δεσποινίδα που βρέθηκε σε ένα απόγευμα δίπλα στον Γιώργο Ζαμπέτα και την Βίκυ Μοσχολιού. Ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Μανώλης Χιώτης, ο Τάκης Μουσαφίρης, ο Τάκης Σούκας, η…μεσοτοιχία με τον Αντώνη Βαρδή, ο Χρήστος Νικολόπουλος, τα τραγούδια που έχει επιλέξει πηγαίνοντας προς αυτά με το ένστικτο και η πολλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια…


Μέσα από το Art Podcast #132 αξίζει να γνωρίσεις ακόμη καλύτερα την Πίτσα Παπαδοπούλου και πιο πολύ να την πετύχεις σε μία από τις τόσες καλοκαιρινές συναυλίες της!



Άκου το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σου εφαρμογές και ακολούθησε (follow) το Art Podcast και στο Spotify!




loaded