Art Podcast

Art Podcast


Art Podcast 130: Μάρεα Λαουτάρη

June 28, 2024

Αν βρω έναν τρόπο να γράψω ένα βιβλίο που εγώ θα το αγόραζα οπωσδήποτε, τότε ναι θα το γράψω



είχε πει κάποτε η Μάρεα Λαουτάρη και…ο τρόπος βρέθηκε και το «Σχολείο Σχέσεων» εκπαιδεύει αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους.


Στο Art Podcast #130 η Μάρεα Λαουτάρη καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου ξετύλιξε το πολύχρωμο νήμα μιας ζωής, με τα προσωπικά της μπαγκάζια από παιδί μέχρι τα χρόνια της μεγάλης της επαγγελματικής επιτυχίας και από το ξαφνικό «διάλειμμα» του οργανισμού της μέχρι την μεγάλη απόφαση που την έφερε κοντά στον Tony Robbins, την Cloe Madanes και το Life coaching.



Η εξοικείωση των Ελλήνων με το Life coaching και οι διαφορές του με την ψυχοθεραπεία, το μερίδιο ευθύνης κάθε ανθρώπου στη σχέση του, τα δύο ολόκληρα που συμπορεύονται, ο τρόπος που αγαπιόμαστε, η συγχώρεση, το σημείο που επιλέγουμε να εστιάσουμε, η απιστία και τα προβλήματα που μπαίνουν κάτω από το χαλί μέχρι να σκοντάψουμε σε αυτά…


Ασκήσεις και quotes, αλήθειες και προβληματισμός σε ένα επεισόδιο Art Podcast που αξίζει και να ακούσεις και να μοιραστείς…με την υποστήριξη των εκδόσεων Διόπτρα – βιβλία με θέα τη ζωή!



Ακούστε το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές και ακολουθήστε (follow) το Art Podcast και στο Spotify!




loaded