Art Podcast

Art Podcast


Art Podcast 125: Νίνα Μαζάνη

May 24, 2024

Είναι το ταλέντο της, η υπέροχη φωνή της, το χαμόγελο και το χιούμορ, η όρεξη να δημιουργήσει και το ταμπεραμέντο της που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει κι έτσι η Νίνα Μαζάνη καλεσμένη της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο Art Podcast #125 μοιράζεται μαζί μας τις αλήθειές της!


Η υποκριτική, η επαφή με το θέατρο, οι σπουδές της, η νοηματική ως επιπλέον τρόπος επικοινωνίας και μια περσόνα που σκαρφίστηκε, τη δημιούργησε με κέφι, τη διαχειρίστηκε μαγικά και η Ιρίνα Μαζάνοβα έγινε viral, δίνοντας στη Νίνα Μαζάνη ένα γλυκό «σπρώξιμο» να δημιουργήσει και στη συνέχεια…


Και αυτή η συνέχεια ήταν δισκογραφική…με τη διασκευή του τραγουδιού «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» και την ολοκληρωμένη της δουλειά που «έχει μια νεανικότητα από πλευράς μου» όπως η ίδια υπογραμμίζει, με τις δημιουργίες των Δραμαμίνη, του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, του Χρίστου Στυλιανού, της Ελένης Ζιώγα και του Νίκου Μωραΐτη.


Μιλάει για τη συνεργασία της με τον Κωστή Μαραβέγια και τη μαγική στιγμή που την οδήγησε στο θαύμα – την Μαρινέλλα, που λαχταρά να την χορτάσει…και ανυπομονεί για όσα έρχονται με τον Φοίβο Δεληβοριά!


Απολαυστικό επεισόδιο με την υποστήριξη της Frezyderm – για πρακτική ηλιοπροστασία αντηλιακό σπρέι προσώπου Sun Screen on the Move, ψεκάζεται και εν κινήσει και πάνω από το μακιγιάζ για να σε ακολουθεί πάντα και παντού!



Άκου το podcast σε έναν από τους παρακάτω players ή στις αγαπημένες σου εφαρμογές και ακολούθησε (follow/subscribe) το Art Podcast στο Spotify και στο YouTube!