LANOVA Notícies

LANOVA Notícies


Latest Episodes

La reusenca Lau Noah publica la cançó "Libertad" al costat de Jorge Drexler
June 30, 2023

La cantant reusenca Lau Noah ha estrenat aquest divendres un senzill al costat del reconegut músic uruguaià Jorge Drexler. Es tracta del segon senzill del seu nou disc.

Ajornen el judici contra dos ecologistes a qui es demana 4 anys de presó per desviar aigua del Pantà de Riudecanyes
June 30, 2023

Ajornen fins al 23 de novembre el judici contra dos ecologistes, de les entitats GEPEC i Riu Siurana Viu, que s'havia de celebrar aquest matí a Reus. Se'ls demana fins a 4 anys de presó per desviar aigua del Pantà de Riudecanyes, com

El primer Ple de Reus del mandat aprova els decrets d'organització del nou govern municipal
June 26, 2023

Reus ha celebrat aquest dilluns la primera sessió plenària del nou govern que encapçala Sandra Guaita. El Ple ha servit per aprovar els decrets d’organització del govern municipal.

Sandra Guaita presenta el cartipàs municipal
June 22, 2023

L’alcaldessa de Reus Sandra Guaita ha presentat el seu cartipàs municipal de cara a aquest mandat. Guaita ha dit que amb els seus socis plantegen treballar “com un sol govern i no com un govern format per tres partits”.

Els Mossos han trobat un home lligat i apallissat al maleter d’un cotxe a Reus
June 22, 2023

Els Mossos han trobat un home lligat i apallissat al maleter d’un cotxe a Reus. La policia ha detingut un dels dos ocupants del vehicle i busca l'altre.

El Memorimage estrena una versió d'estiu amb 7 projeccions
June 21, 2023

El Festival Internacional de Cinema Memorimage de Reus tindrà una versió d'estiu i projectarà set pel·lícules. Les projeccions tindran lloc entre el 30 de juny i el 28 de juliol.

Unió de Pagesos organitza una tractorada a Madrid el 5 de juliol per reclamar ajudes enfront la sequera
June 20, 2023

Unió de Pagesos organitza una tractorada a Madrid el 5 de juliol per reclamar ajudes enfront la sequera. La concentració sortirà des de diferents punts del país i s’hi afegiran també agricultora d’altres punt

L'atleta, fisioterapeuta i ostèopata, Núria Gil Clapera, serà la pregonera de la Festa Major de Sant Pere de Reus
June 20, 2023

L’esportista i fisioterapeuta reusenca, Núria Gil Clapera, serà la pregonera de la Festa Major de Sant Pere de Reus. El pregó tindrà lloc el dia 24 de juny i és el primer que encarrega l’alcaldessa Sandra Gua

Discurs de Sandra Guaita durant el Ple d'Investidura 17/06/23
June 17, 2023

Discurs de Sandra Guaita durant el Ple d'Investidura.

Els Xiquets de Reus, a les portes del primer 4d9f de la seva història
June 16, 2023

Reus acull aquest dissabte la Diada castellera de Sant Pere. Els Xiquets de Reus intentaran descarregar el primer 4 de 9 amb folre de la seva història, i els Castellers de Vilafranca no descarten estrenar la gamma extra.