LANOVA Notícies

LANOVA Notícies


Latest Episodes

Obre portes el Casal d’Estiu de Primera Infància a Reus
August 06, 2024

Obre portes el Casal d’Estiu de Primera Infància a Reus. Aquest servei estarà actiu fins al 23 d’agost i acollirà infants des de 16 setmanes a 3 anys.

Planet Estiu 2024 tanca amb èxit i una alta participació juvenil a Reus
August 06, 2024

Planet Estiu 2024 tanca amb èxit i una alta participació juvenil a Reus. El programa d'activitats organitzades per l'Ajuntament ha assolit la xifra de 2000 assistents.

Aigües de Reus inicia la construcció de la mina del barri Fortuny
August 05, 2024

Aigües de Reus inicia la construcció de la mina del barri Fortuny. Aquest projecte pretén aprofitar al màxim els recursos hídrics de la mina.

Les biblioteques municipals de Reus inicien la seva programació d'estiu
August 05, 2024

Les biblioteques municipals de Reus inicien la seva programació d'estiu. Entre les diferents propostes s’ofereixen concerts, passejades literàries i activitats per a joves durant tot l'agost.

El Govern adquireix 37 habitatges a Reus per destinar-los a lloguer social
August 02, 2024

El Govern adquireix 37 habitatges a Reus per destinar-los a lloguer social. A banda de Reus també s’han comprat habitatges en 8 municipis més.

El Parc de Nadal de Reus obre la preinscripció per a la participació de les entitats
August 02, 2024

El Parc de Nadal de Reus obre la preinscripció per a la participació de les entitats. L'esdeveniment tindrà lloc del 27 de desembre al 4 de gener del 2025 a les instal·lacions de Fira Reus.

Els usuaris de La Illeta critiquen "les polítiques antisocials" del govern municipal
August 01, 2024

Els usuaris de La Illeta critiquen "les polítiques antisocials" del govern municipal. A partir del 9 d'agost es traslladarà l'atenció personal al Centre el Roser i es reubicaran els treballadors socials que intervenien a ”La Ill

La rehabilitació d'habitatges al barri Fortuny de Reus entra en la seva segona fase
August 01, 2024

La rehabilitació d'habitatges al barri Fortuny de Reus entra en la seva segona fase. Aquesta actuació implica l'execució de les obres, centrades a millorar l'eficiència energètica i l'accessibilitat dels edificis.

Treball físic i alt ritme de joc als primers entrenaments del Reus FC Reddis
July 31, 2024

El Reus FC Reddis torna als entrenaments per preparar la segona temporada de l'equip a 3a RFEF. En les primeres sessions preparatòries s'ha pogut veure un gran desgast físic i les correccions de l'entrenador Marc Carrasco.

El Club Tennis Reus Monterols acull el 82è Campionat d’Espanya de Tennis Júnior
July 31, 2024

El Club Tennis Reus Monterols acull el 82è Campionat d’Espanya de Tennis Júnior. L’esdeveniment tindrà lloc del 12 al 18 d’agost i comptarà amb un total de 200 participants de diferents comunitats autòn