Programi i pasdites

Programi i pasdites


Programi i pasdites

April 15, 2024

Emisioni i ors 16:00 sht rrumbullaksim i zhvillimeve ditore n Kosov, rajon dhe bot. Rndom fillon me kronikat nga Kosova dhe rajoni, dhe vazhdon me lajmet nga bota. Koh pas kohe, n kt edicion sjellim intervista me analist vendor dhe ndrkombt