Programi i pasdites

Programi i pasdites


Latest Episodes

Programi i pasdites
April 15, 2024

Emisioni i ors 16:00 sht rrumbullaksim i zhvillimeve ditore n Kosov, rajon dhe bot. Rndom fillon me kronikat nga Kosova dhe rajoni, dhe vazhdon me lajmet nga bota. Koh pas kohe, n kt edicion sjellim intervista me analist vendor dhe ndrkombt

Programi i pasdites
April 14, 2024

Emisioni i ors 16:00 sht rrumbullaksim i zhvillimeve ditore n Kosov, rajon dhe bot. Rndom fillon me buletinin e lajmeve dhe vazhdon me kronikat pr zhvillimet kryesore politike t dits. N kt edicion sjellim intervista me analist vendor dhe nd

Programi i pasdites
April 13, 2024

Emisioni i ors 16:00 sht rrumbullaksim i zhvillimeve ditore n Kosov, rajon dhe bot. Rndom fillon me buletinin e lajmeve dhe vazhdon me kronikat pr zhvillimet kryesore politike t dits. N kt edicion sjellim intervista me analist vendor dhe nd

Programi i pasdites
April 12, 2024

Emisioni i ors 16:00 sht rrumbullaksim i zhvillimeve ditore n Kosov, rajon dhe bot. Rndom fillon me buletinin e lajmeve dhe vazhdon me kronikat pr zhvillimet kryesore politike t dits. N kt edicion sjellim intervista me analist vendor dhe nd

Programi i pasdites
April 11, 2024

Emisioni i ors 16:00 sht rrumbullaksim i zhvillimeve ditore n Kosov, rajon dhe bot. Rndom fillon me buletinin e lajmeve dhe vazhdon me kronikat pr zhvillimet kryesore politike t dits. N kt edicion sjellim intervista me analist vendor dhe nd

Programi i pasdites
April 10, 2024

Emisioni i ors 16:00 sht rrumbullaksim i zhvillimeve ditore n Kosov, rajon dhe bot. Rndom fillon me buletinin e lajmeve dhe vazhdon me kronikat pr zhvillimet kryesore politike t dits. N kt edicion sjellim intervista me analist vendor dhe nd

Programi i pasdites
April 09, 2024

Emisioni i ors 16:00 sht rrumbullaksim i zhvillimeve ditore n Kosov, rajon dhe bot. Rndom fillon me buletinin e lajmeve dhe vazhdon me kronikat pr zhvillimet kryesore politike t dits. N kt edicion sjellim intervista me analist vendor dhe nd

Programi i pasdites
April 08, 2024

Emisioni i ors 16:00 sht rrumbullaksim i zhvillimeve ditore n Kosov, rajon dhe bot. Rndom fillon me kronikat nga Kosova dhe rajoni, dhe vazhdon me lajmet nga bota. Koh pas kohe, n kt edicion sjellim intervista me analist vendor dhe ndrkombt

Programi i pasdites
April 07, 2024

Emisioni i ors 16:00 sht rrumbullaksim i zhvillimeve ditore n Kosov, rajon dhe bot. Rndom fillon me buletinin e lajmeve dhe vazhdon me kronikat pr zhvillimet kryesore politike t dits. N kt edicion sjellim intervista me analist vendor dhe nd

Programi i pasdites
April 06, 2024

Emisioni i ors 16:00 sht rrumbullaksim i zhvillimeve ditore n Kosov, rajon dhe bot. Rndom fillon me buletinin e lajmeve dhe vazhdon me kronikat pr zhvillimet kryesore politike t dits. N kt edicion sjellim intervista me analist vendor dhe nd