Destacats

Destacats


Latest Episodes

Varador 2000 al Mónaco Yacht Show
October 07, 2022

Després de la pandèmia ha tornat la Monaco Yacht Show i l'empresa arenyenca Varador 2000 hi va ser present. Amb Josep Bernabeu, responsable de comunicació de la drassana catalana, valorem l'esdeveniment.

Foro científico para la pesca española en el Mediterráneo
October 07, 2022

A finals de setembre es va celebrar a La Ràpita la reunió anual del Foro científico para la pesca española en el Mediterráneo, de la mà del seu president, José Luís Lizaso expliquem les principals co

CatSharks ICM
October 07, 2022

Amb Claudio Barría, investigador del grup CatSharks de l'ICM i biòleg marí, coneixem l'estat de les poblacions de taurons i rajades al Mediterrani i al mar d'Alborán.

6a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona
October 07, 2022

Parlem amb Josep Antoni Llopart, director de la 60a edició del Saló Nàutic Internacional de Barcelona per conèixer les novetats d'enguany.

Museu Marítim de Barcelona - Festa de la Pesca
September 30, 2022

Finalment, us convidem al Museu Marítim de Barcelona per participar a la Festa de la Pesca i gaudir de les exposicions que ofereixen. En parlem amb Miquel López responsable de recursos educatius del Museu Marítim de Barcelona.

Antoni Marzoa - Nova norma pesca d'encerclament al Mediterrani
September 30, 2022

La nova norma que tramita el Gobierno de España, posa en risc la pesca d'encerclament al Mediterrani. Amb Antoni Marzoa president de la Federació Territorial de Confraries de Pescadors de Barcelona coneixem les intencions.

Greenpeace - Trencament gasoductes al Mar Bàltic
September 30, 2022

El trencament dels gasoductes al Mar Bàltic han produït l'emissió de grans quantitats de gas metà al mar i a l'atmosfera. Quin efecte tenen aquestes emissions sobre la flora i la fauna marina i sobre l'atmosfera? Ho parlem amb Fr

Política Pesquera - Ivan López
September 17, 2022

El sector pesquer de fons està novament en peu de guerra contra una nova normativa de pesca que afecta de manera directa a 500 vaixells i 2500 pescadors. No descarten mobilitzacions. En parlem amb Ivan López, President de l'Aliança Eu

Esports Nàutics - Aleix Sellés
September 17, 2022

Aleix Sellés, no ha pogut prendre la sortida a la Golden Globe. Una regata que dona la volta al món navegant sense tecnologia ni aparells electrònics, sense escales i en solitari. Una aventura de 8 mesos que només han completat

Actualitat - Trobada de Vela Llatina a La Cala
July 13, 2022

La Cala ha acollit la 16a edició de la trobada de vela llatina on una 30a d'embarcacions vingudes d'arreu han lluït i participat d'aquest homenatge cap al patrimoni marítim.