En Freelancers bekendelser

En Freelancers bekendelser


En Freelancers bekendelser #3 hvilken pris skal jeg tage som freelancer?

January 10, 2023

En Freelancers bekendelser #3 prissætning


Ny podcast er ude, om livet som Freelancer. I dag handler det om prissætning.


Jeg har længe tænkt på, hvordan jeg fortsat kan bidrage med min store viden om livet som Freelancer, og nu er jeg klar med en splinterny podcast til dig, der brænder for Freelancelivet. I dag er afsnit 3 ude og det handler om inflation, kunder og prissætning.


Du kommer med ind i maskinrummet. Jeg deler ALT med dig De sjove dage, de hårde dage, hvordan du sælger dig selv, dine pitch, bliver ved, tjener penge, får afslag og kommer op igen.


Tredje podcast handler om pris, og hvordan du prisætter dig og selvfølgelig hvordan min første uge i det nye år 2023 som freelancer gik.


Jeg kan afsløre at første uge startede med stor energi, men derfra gik det så også ned af bakke på alle tænkelige måder.


Jeg deler hvordan en kunde valgte at komme retur, på trods af at jeg ikke ville gå mere ned i pris, og hvordan min freelancemand, har bedt om 10 procent i lønforhøjelse hos alle sine 15 kunder. Det kan du høre, hvordan gik også, og hvordan du gør det samme.


For mange er det svært at prissætte sine produkter, men det er fordi de begår en meget stor fejl. Den deler jeg selvfølgelig også i podcasten, så du kan undgå det og bede om det du er værd.


Lyt med her og bliv klogere på, hvordan du prissætter dig som freelancer.


Del gerne podcasten i dit netværk, med andre der driver freelanceforretning, så vi kan hjælpe hinanden. Giv den en kommentar eller stik den en anmeldelse.


Tak


Mille