En Freelancers bekendelser

En Freelancers bekendelser


En Freelanceres bekendelser #25 anden sæson. Ja gu er det svært !

June 20, 2024

En Freelancers Bekendelser: Jamen, det her er da svært.

I dag i en freelancers bekendelser taler Kristian og jeg om, hvad der kan være svært og udfordrende, når man udvikler sin forretning og hopper ud i nye projekter, hvor man er mere novice end ekspert.


Kristian har fået en ny opgave af sin kunde. Han skal lave videointerviews, når han er på kongresser, og det udfordrede ham meget. Jeg har aldrig set ham så presset. Lyt med og hør, hvad der gik galt, da han skulle have styr på alle sine interviews, og hvordan han taklede det.


Vi taler om, hvordan man som freelancer har mange opgaver, man skal takle, og hvordan man kan kigge på ens ansatte kollegaer, der kommer fra store virksomheder med både lydmand, lysmand, assistent mm. Men som freelancer har man hele opgaven fra start til slut. YOU ARE THE MAN OR WOMEN.


Vi giver dig ideer til, hvordan du kan sælge dig selv på netop at kunne det hele, og hvorfor du er mere attraktiv overfor dine kunder. 


Nye ben i freelance-forretningen:

Lyt opmærksomt, når nogen efterspørger en opgave fra dig, også selvom du ikke selv har tænkt over det som noget, du kunne tilbyde. Lad være med at være for tilbageholdende. Vær nysgerrig på nye opgavetype - måske kan du lære noget nyt, som du kan tilbyde. 



Eksempelvis er jeg blevet spurgt om at holde et podcastkursus. Kristian er blevet spurgt, om han vil lave videoer. Vi kan lære noget af at stå på tæer og afprøve nye områder af os selv og vores kompetencer. 


Det handler om hvordan kunderne ser på dig? Kan han levere det også? Det oplevede Kristian igen i denne uge med et helt andet job.Lyt med og hør, hvad det var. 


Vi skulle tale om alt det svære, men vi kommer til at tale om alle mulighederne i stedet for. Er det ikke bare fedt?

Hvordan fortæller du for eksempel andre, hvad du gør for folk og ikke så meget hvad du laver, for det kan være svært for dem at forstå, eller sætte det sammen med noget, de har brug for.


Jeg gør for eksempel det talte sprog til noget, du bliver fanget af.

Også får du verdens bedste trick: Nakohadlertrikket. Værsgo. til dig.

 


Og med alt det går vi på ferie. Trækker stikket og tager afsted ud i det blå i vores van med vores to teenagere. God mad, vandring, snakke og forhåbentlig masser af grin.

Vi ønsker dig en lækker lang sommer.


Vi ses i sæson 3.


Skriv endelig til os, hvis der er noget du gerne vil høre om

ms@millespeak.dk

Eller følg med på @millemum på insta

Eller tilmeld dig nyheder...Psttttt så får du også vores bog Digitale nomader et liv med mere eventyrdirekte i din indbakke.

Det gør du lige herunder:

https://millespeak.dk/din-gateway-til-fremtidens-arbejdsliv/


loaded