Groeten uit het Zuiden!

Groeten uit het Zuiden!


Latest Episodes

Groeten Uit Het Zuiden! ZOMERSPECIAL DEEL VII
September 02, 2022

De allerlaatste zomerspecial. We praten over "Ik Hou Van Holland", Jordy zoekt iets voor zijn auto en waar sluiten we de de zomerplaylist mee af? Wil je de podcast steunen? Check het hier! 

Groeten Uit Het Zuiden! ZOMERSPECIAL DEEL VI
August 26, 2022

Jordy en Rob praten na over alle nieuwsberichten, hebben nog een tip voor de playlist en wat is hun favoriete smaak chips? 

Groeten Uit Het Zuiden! ZOMERSPECIAL DEEL V
August 18, 2022

Nieuws over de talkshow van Rob, Jordy vond een oude brief en de mannen beantwoorden weer veel vragen.....De postcast steunen? Ga naar deze site!

Groeten Uit Het Zuiden! ZOMERSPECIAL DEEL IV
August 12, 2022

Rob en Jordy hebben een leuk cadeau gehad, praten over romantiek en beantwoorden jullie vragen. Oh ja, ze hebben natuurlijk ook weer een nieuwe plaat voor de Playlist Uit Het Zuiden!Wil je vriend worden van de podcast? Check het hier!

Groeten Uit Het Zuiden! ZOMERSPECIAL DEEL III
August 05, 2022

Jordy is naar Portugal geweest, Rob is door het dolle heen met de playlist en de mannen beantwoorden veel vragen van luisteraars. Wil je de postcast steunen? Dit is de link

Groeten Uit Het Zuiden! Zomerspecial 2022 DEEL II
July 29, 2022

Jordy en Rob kregen zoveel reacties dat ze weer een aflevering hebben opgenomen. Vandaag een speciale gast op de achtergrond, we hebben het over zakkenrollen en welk liedje voegen de mannen toe aan de playlist. Die is hier te beluisteren: PLAYLIST UIT HET

Groeten Uit Het Zuiden! ZOMERSPECIAL 2022!
July 22, 2022

Rob en Jordy praten je bij over hun belevenissen de afgelopen weken. Heeft Rob zin in "Ik Hou Van Holland", wat kocht Jordy en de mannen beantwoorden vragen van de luisteraar. En....ze hebben nog een leuke verrassing voor je! 

S04E20: belangrijke mededeling, Mona Lisa en geduld
June 03, 2022

Wil je in het nieuwe seizoen met je bedrijf adverteren in Groeten Uit Het Zuiden? Stuur een mailtje naar: groetenuithetzuiden@gmail.com

S04E19: Awardshow, afhaalmaaltijden en een eigen film
May 27, 2022

Wil je de podcast steunen? Ga naar: www.petje.af/groetenuithetzuiden

S04E18: Pizza Margherita, 90's bands en sportprijzen
May 06, 2022

Rob is lekker uitgerust, terwijl Jordy ontzettend moe is. Ze bespreken een bizar verhaal uit India en hebben weer heel veel te bespreken.