Wat als?! De wielerpodcast

Wat als?! De wielerpodcast


Wielerverhaal#14 Geert van Rooijen over dat ene tragische moment

February 22, 2023

Geert van Rooijen, oud-wielrenner en verhalenschrijver verteld over een tragisch moment dat zich in de jaren 80 heeft afgespeeld. Twee personen die nietsvermoedend in een heel vervelende situatie belanden. Het verhaal word verteld vanuit twee perspectieven, een vrouw die nietsvermoedend op zoek is naar iets dat ze is kwijtgeraakt. De ander stapt nietsvermoedend op zijn Colnago racefiets om een mooie ronde te maken. Deze twee personen komen met elkaar in contact en zullen voor altijd met elkaar verbonden blijven. Hoe en wat? Dat hoor je in dit verhaal waar Geert van Rooijen ons een mooie boodschap wilt meegeven. Wat die boodschap is hoor door het wielerverhaal te luisteren.

Samen gaan we op op zoek naar de meest bijzondere en mooiste verhalen uit de wielerwereld. Van amateur tot beroepswielrenner, geen verhaal is gek genoeg voor ons podium! Zo willen wij jou inspireren en motiveren om altijd te blijven trappen en jouw eigen wielerverhaal te schrijven.

Fietscafé de Proloog is dé plek waar wielerverhalen worden geboren en doorverteld! Neem vooral eens een kijkje en geniet van een magistrale koffie! (De Proloog, Amerongen)

Heb jij een tof wielerverhaal dat je wilt delen? Neem dan nu contact met ons op via ons telefoonnummer 06-82612419

Fietscafé de Proloog in Amerongen is liefhebber van onze serie Wielerverhalen.

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s

Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook

Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)