Wat als?! De wielerpodcast

Wat als?! De wielerpodcast


Wat als krachttraining voor wielrenners een uitgang bied in de winter? Krachttrainer (van o.a. Lennard Hofstede) Marco Brienissen helpt je op weg – S3 - A9

October 31, 2022

Krachttraining voor wielrenners, het is onderbelichte vorm van training binnen de wielerwereld. Onze vraag luidt dan ook: 'Bied krachttraining een uitgang voor wielrenners in de winter?'. Krachttrainer (van o.a. Lennard Hofstede) Marco Brienissen maakt ons wegwijs in de wereld van de krachttraining voor wielrenners. Hierin komen onder andere mooie voorbeelden van hoe jij als wielrenner krachttraining kan oppakken zonder geblesseerd te raken voor. Daarnaast halen we aan de hand van praktijkvoorbeelden mooie manieren op hoe jij krachttraining leuk kunt maken. Want niet iedereen wordt blij van al die krachtoefeningen. En dat is logisch, want jij bent vooral een fietser. Daarom houden we daar ook rekening mee, fietsen blijft simpelweg de basis naast de krachttraining.

Natuurlijk hebben we ook deze keer weer een nieuwe superkudo en blikken we terug op onze alle eerste social ride 'De 75 van Amerongen'. Een fantastische rit met veel deelnemers en een mooi zonnetje!

Scoor een 15% korting op ons te gekke nieuwe casual wielershirt, check de kortingscode hieronder:

Kortingscode casuele wielershirt: WATALS15 (T-Shirts | Chef d'Equipe (chefdequipe.cc)

De Proloog is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s

Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook

Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)