Wat als?! De wielerpodcast

Wat als?! De wielerpodcast


Wat als dieptepunten je sterker kunnen maken? Sportpsycholoog Afke van de Wouw geeft tips - S3 - A3

July 31, 2022

Wat als dieptepunten of tegenslagen jouw als persoon sterker kunnen maken? Het klinkt ontzettend mooi, tegenslagen die jouw sterker maken als persoon. Maar een tegenslag groot of klein overwin je niet zomaar. Of je nu topsporter op het hoogste niveau bent of wielrenner van de plaatselijke tour vereniging. Vroeg of laat komen we het allemaal een keer tegen, een tegenslag. Maar hoe kun je hier dan het best mee omgaan? Dat verteld sportpsycholoog Afke van de Wouw in deze aflevering. Ze is onder andere schrijfster van het boek: Leren presteren en leren revalideren en deelt daarnaast veel ervaringen als sportpsycholoog met topsporters. Zo werkte ze in het verleden samen met spelers van FC Utrecht, Vitesse, FC Twente, VVV venlo maar ook sporters van team NL.

Website met oefeningen: Home (lerenpresteren.nl)

Naast het thema van de aflevering worden jullie als luisteraars bijgepraat over het beklimmen van de Mont Ventoux. Want onze Marnick heeft toch behoorlijk afgezien, of hij het heeft gehaald? Luister dan vooral de aflevering. Ook onze Jeffrey heeft leuk nieuws, namelijk een nieuwe uitdaging in de wielerwereld, en niet zomaar eentje!

Wil jij ook aanwezig zijn bij de wielercafé avond met oud wielerprofs Maarten den Bakker, Bart Voskamp en Gert Jacobs? Koop dan nu je tickets voor 13 augustus via: #LaVuelta22Amerongen | Programma en activiteiten vanuit De Proloog in Amerongen

Scoor deze maand nog een 15% korting op ons te gekke nieuwe casual wielershirt, check de kortingscode hieronder:

Kortingscode casuele wielershirt: WATALS15 (T-Shirts | Chef d'Equipe (chefdequipe.cc)

De Proloog is liefhebber van Wat als?! De wielerpodcast

Instagram: Wat als?! De wielerpodcast (@watalsdewielerpodcast) • Instagram-foto’s en -video’s

Facebook: Wat als de wielerpodcast | Facebook

Website: Podcast wielrennen – Wat als De wielerpodcast is dé podcast voor fietsers (watalsdepodcast.nl)