Wat als?! De wielerpodcast

Wat als?! De wielerpodcast


Heeft Jeffrey nog last van zijn knie? - David Evers schiet te hulp #6 The Cycling Dream

April 24, 2024

The Cycling Dream is ons nieuwe avontuur waarbij wij, Marnick Rekker, Niels van Ekeren en Jeffrey Wiese de theorie omzetten in de praktijk. In dit avontuur volgen wij onze wielerdromen en nemen we jou als luisteraar mee tijdens de gekste uitdagingen.


In deze aflevering kijken we naar het niveau van Jeffrey Wiese. Zijn wielerdroom duurt nog even, maar kampt de afgelopen jaren met flinke knieklachten. Gaat dit zijn wielerdroom in de weg staan?

We bellen deze aflevering met David Evers van Footconnection om ervoor te zorgen dat Jeffrey geen last meer heeft van zijn knie tijdens de weken die hij nog nodig heeft om te trainen. Tijdens de aflevering komt David nog met een mooie extra uitdaging.

Daarnaast blikken we terug op het trainingskamp dat Jeffrey achter rug heeft. Hoe zal het zijn gegaan? Heeft hij de heuvels en bergen overleefd?


The Cycling Dream is een YouTube- & podcastserie waarbij je in meerdere afleveringen wordt meegenomen in onze avonturen rondom onze fietsdroom. De YouTube serie is vanaf juni te zien op ons YouTube kanaal.


YouTube: https://www.youtube.com/@WatAlsDeWielerpodcast
Instagram: https://www.instagram.com/watalsdewielerpodcast/
Website: https://www.watalsdepodcast.nl


Het bericht Heeft Jeffrey nog last van zijn knie? – David Evers schiet te hulp #6 The Cycling Dream verscheen eerst op Wat als De wielerpodcast.