Vild Med Svans

Vild Med Svans


Prince Charming, Kongehuset, Young Royals

July 27, 2021

Vi trækker i det stiveste puds og tager til audiens hos dronningen. I dette afsnit snakker vi om alt hvad der lugter lidt af at være royalt. Hør både om dronningerne af sociale medier, vores allesammens storrygende Daisy og et hemmeligt dansk kongerige bestående af folkeskolelærere residerende på en lille ø.
Vi diskuterer om verdens ældste monarki overhovedet har en plads i vores nutid og hvad det kan bidrage med til vores liv. Som små drengekorsbørn har vi sunget for de kongelige og lært at se dem som overmennesker.
Men er det sundt for et samfund af have en udvalgt skare, der automatisk er bedre end andre? Ville Daisy være en bedre kulturminister end Joy og kan vi forvente at de kongelige skal kæmpe vores regnbuefarvede sag? Derudover diskuterer og dissekerer vi to royale tv-begivenheder: Prince Charming (Discovery+) og Young Royals (Netflix). Begge programmer bruger 'den homoseksuelle prins' som omdrejningspunkt, men slipper de godt afsted med det? Det må tiden vise .... lyt med og husk at meninger er som røvhuller, alle har et <3 Og del endelig jeres med os!