Vestkast

Vestkast


Latest Episodes

Vestkast episode 18: Bryggerpresentasjoner 5 & 6
September 02, 2016

Velkommen til Vestkast episode 18! I serien Bryggerpresentasjoner serverer vi like godt to stykker. Christoffer Krzywinski fra Bergens ferskeste og minste bryggeri (Ekangersmuget) forteller om sitt analoge bryggverk og gir oss oppskriften på burgerøl.

Vestkast Episode 17: Humle del 1
August 27, 2016

Velkommen til episode 17, Humle del 1! Denne gang har vi med oss Stan Hieronymus, forfatter av viktige ølbøker som «Brew Like A Monk», «Brewing With Wheat» og ikke minst; «For the Love Of Hops.» Sammen dykker vi dypt i humlens forunderlige verden.

Vestkast Episode 16: Sommermix
June 13, 2016

Episode 16 er her! En deilig sommermix til lange dager på stranden, i båten eller på hytta. Bryggerpresentasjoner del 5; Thomas Sjue fra Austmann snakker om øl, øl og litt mer om øl, og dessuten litt om oppkjøp.

Vestkast Episode 15: Vi brygger belgisk med Gahr!
May 27, 2016

Enda en gang har vi fått lov til å være flue i bryggeriet når Gahr Smith-Gahrsen svinger meskeåren. Denne gangen fordyper vi oss i belgiske klosterøl. Vi har også overtalt Gahr til å være hoveddommer i en liten bryggekonkurranse!

Vestkast Episode 14: Vi brygger på engelsk.
May 04, 2016

Velkommen til episode 14!  Vi utforsker engelske ølstiler sammen med Espen Lothe (Kinn Bryggeri), Jan Halvor Fjeld (Veholt Mikrobryggeri) og Tarjei Skeie (hjemmebrygger fra Os). Vestkast er sponset av: Vestbrygg,

Vestkast Episode 13: Vi brygger OIPA!
April 13, 2016

Oi!  Vestkast var med da Thomas Larsen fra Ska Brewing og Gahr Smith-Gahrsen fra 7Fjell Bryggeri kokte i hop en Oatmeal India Pale Ale.  Du får oppskrift, fremgangsmåte og litt utenomsnakk, og vi avslører hvem som stadig bestiller kebabpizza på Bønes.

Vestkast Episode 12: Bryggerpresentasjoner 4
March 29, 2016

Plutselig er Vestkast ute med episode 12; del 4 i vår lille serie Bryggerpresentasjoner.  Denne gang tar vi turen til Sverige og treffer Erik Boström fra Gotlands Bryggeri.  De er Sverige’s eldste håndverksbryggeri,

Vestkast Episode 11: Bryggerpresentasjoner 3 Steve Hindy
March 19, 2016

Før jul var Vestkast i New York, og traff Steve Hindy.  Han er kjent som grunnlegger og sjef for Brooklyn Brewery, og er en av de som satt i gang ølrevolusjonen i USA.   Vår utsendte reporter fikk en hyggelig prat over et glass velhumlet drikke.

Vestkast Episode 10: Vi brygger Hefeweissen!
March 10, 2016

Vestkast  Episode 10.  Vi brygger Hefeweissen! Sammen med Rolf Tore Vik fra Nøgne Ø dykker vi dypt i den lett undervurderte ølstilen hefeweissen.  Råvarene finner du på Vestbrygg (vestbrygg.no), ølstilen kan du smake på Pingvinen (pingvinen.no).

Episode 9. Gjær.
January 06, 2016

Her er den endelig:  Gjærepisoden!  1 time 39 minutter med to av landets største autoriteter på gjær og ølbrygging, til glede for nysgjerrige nybegynnere, glade viderekomne og nerdete eksperter. Episode 9 er innspilt og redigert i Spacekraft Studio,