Online Markedsføring med The Industrious Geeks

Online Markedsføring med The Industrious Geeks


Hvad nu hvis?

December 27, 2012

Året 2012 er ved at nå sin ende og det har været et fantastisk år; fyldt til randen med oplevelser. The Industrious Geeks udgiver med dette podcast sin episode nummer 52 og det betyder, at vi nu har podcastet i et helt år. Det havde vi nok ikke helt turde håbe på da vi startede for 12 måneder siden.

Det er gået over alt forventning og vi vil gerne benytte denne lejlighed til at takke alle vores dejlige lyttere for at have været med på denne rejse. Vi er beærede over at have fået så meget positiv feedback, så mange reviews og så mange der har delt os og nævnt os for deres omgangskreds. Så tusind tak til dig der har lyttet med.

Hvad bringer fremtiden?
I denne episode satte vi os for at prøve at kigge lidt fremad. Med 2012 i baghovedet ville vi blandt andet se lidt på hvad vi tror der kommer til at ske i 2013, men også nogle langt mere "hvad nu hvis" spørgsmål, så du kunne få lidt mere indblik i vores tankegang.

Spørgsmålene var først bestemt til at skulle være en overraskelse for hinanden, men i sidste sekund besluttede vi, at den anden part skulle have lov til at forberede sig bare en lille smule :)

Nogle af de svar der kom ud af det var meget overraskende og vi er sikker på, at du vil kunne få en del med dig efter at have hørt dette podcast.

Godt nytår og tak for et uforglemmeligt 2012.

Du kan høre episoden her:

Hvis du kunne lide hvad du hørte, så vil vi sætte meget pris på at du giver os en stemme i iTunes.

   

Indhold

Hvad finder Google på i 2013?
Hvad hvis Google fjerner alle affiliate sites?
Hvordan vil SEO ændre sig fremover?
Hvornår vil du sælge et profit website?
Er AuthorRank overhovedet så vigtigt?
Hvad skulle der til for at bosætte sig i udlandet?
Hvordan vil Webjuice udvikle sig?
Hvis du kunne spole tiden tilbage til 1998

Links nævnt

Flippa.com