Sydsvenskans SportcastSydsvenskans Sportcast

Sydsvenskans SportcastSydsvenskans Sportcast


Latest Episodes

Alla tycker att de får för lite publicitet
May 06, 2013

"Alla tycker att de får för lite publicitet förutom när det går dåligt – då får de fel publicitet" I veckans Sportcast pratar Anja Gatu och Heidi Silvander pratar om vad som krävs för att nå igenom mediabruset, slutsekunderna i Lund och undr

Maria Gretzer: ”Jag är nog lite osportslig”
April 29, 2013

  Är ridsportpubliken lika väluppfostrad som den verkar? Maria Gretzer berättar om sura damer och varför Rolf-Göran Bengtsson bryter på tyska.

”Såg vi samma match?”
April 22, 2013

. I veckans sportcast pratar vi om hatet på nätet, skiljer det sig så mycket från hatet i övriga livet – egentligen? Förra veckan konstaterade vi att det inte finns några handbollshuliganer. Nu finns de. Och så jämför sig Anja med Zlatan. Kon

”Vi är lite trevligare”
April 15, 2013

Lugis Johan Zanotti förklarar varför det inte finns några huliganer på handbollsläktaren och varför tränare har större tålamod med köpta spelare. Golfvärlden upprörs över Tiger Woods, vi andra förundras över honom.

Gräs - hur viktigt kan det vara egentligen?
April 08, 2013

För MFF verkar underlaget betyda allt just nu. Och så följer vi upp Mediernas diskussion om kvinnor på sportsidorna. Om kvotering, rimlig nyhetsvärdering och en verklighet som är svår att ändra på.

...
3