Spelberget

Spelberget


Latest Episodes

Avsnitt 123 – Julspecial 2016
December 21, 2016

God jul allihopa! Det är äntligen juletider igen och vad vore julen utan ett julavsnitt av Spelberget såsäg? Här kommer ett fullspäckat specialavsnitt som innehåller bautamycket OT, (inbördes) tävlingar och kommentarer!

Avsnitt 122 – They prey on childs
December 07, 2016

Julen står för dörren. Avsnittet innan julavsnittet är här och trots att vi inte är fulltaliga är stämningen i topp när vi går igenom våra spelrapporter. Linnea har spelat Owlboy (PC), Tiny Tower (Android) och Township (Android).

Avsnitt 121 – I saw two deers
November 22, 2016

Kära lyssnare! Då har ännu ett härligt avsnitt av Spelberget publicerats. Den här veckan har det körts en hel del nyare spel, men i retrostuk. Linnea har kört Owlboy (PC) och Starwhal (PC) medan Lina spelat Ittle Dew 2 (PC),

Avsnitt 120 – Tile and error
November 09, 2016

Ny onsdag, nytt avsnitt, nya spelade spel, nya kommentarer! Allt är nytt! Nytt nytt! Och så har det kommit snö också, Staffe skiter på sig av jul-längtan (detta framgår inte i avsnittet så därför skriver jag ut det här).

Avsnitt 119 – Det som försvann
October 27, 2016

Hej kära lyssnare! Spelberget är en dag försenat för Starfighter raderade (av misstag) originalprojektet, med alla tillhörande inspelningar*. Alltså fick vi spela in ett nytt avsnitt rakt upp och ner. Stämningen är väl... lagom... på topp.

Avsnitt 118 – Katterna
October 11, 2016

Avsnitt 118 av Spelberget landar mitt i oktoberkylan och lyser upp den grådaskiga vardagen med prat om Drop7 (iOS), Minecraft (PC), Gone Home (PS4) och Mageslayer (PC).

Avsnitt 117 – Snabbmakaronerrrrrrrrr
September 28, 2016

Avsnitt 117 är fullproppat med spel och skoj precis som ni vill ha det, välkomna in, välkomna in! Starfighter spelar Diablo (PC), Linnea kör Chariot (PS3) och Lina spelar Pokémon GO (iOS) när tillfälle finns!

Avsnitt 116 – Lina äter inte grönsaker
September 16, 2016

Ett duktigt försenat avsnitt är äntligen här! Vår ISP har tappat bollen fullständigt och lät oss inte gå ut på internet en sekund de senaste dagarna. Nu är det förhoppningsvis åtgärdat och avsnittet skyndar vi upp utan att tappa dyrbar tid.

Avsnitt 115 – Toadsmak
August 30, 2016

Vi är tillbaka! Tack för visat tålamod samt eran längtan efter oss, det har peppat oss något oändligt. Nu är det hög tid att dra igång den här cirkusen igen tycker vi, och vilket sätt vore bättre än att köra ett tvåtimmarsavsnitt?

Avsnitt 114 – Yes boys
June 22, 2016

Vad har Lina köpt till Bob i födelsedagspresent? Vem av oss kämpar med ett nässpraysberoende? Vilken är den tråkigaste pusselkuben Staffe löst i hela sitt liv? SPÄNNINGEN! Milda tider, spänningen. Linnea och Starfighter spelar Kirby and the Rainbow Pai...