slowczech

slowczech


(192**) Eliška: Jaký byl konec 2020? (improvizace)

January 07, 2021

Ahoj! Šťastný nový rok! Já vím, že není prvního ledna, ale to nevadí! Chci ti totiž popřát hodně lásky, hodně štěstí, hodně motivace, hodně dobré nálady… ale hlavně nám všem přeju dost času na aktivity, které máme rádi. Jako třeba učení se češtiny nebo dalších cizích jazyků.
Dnes je 8. ledna a já mám pro tebe první epizodu roku 2021. Hurá! Byla jsem úúúúplně mimo internet, mimo Brno, mimo práci, mimo slowczech… a teď jsem zpět. Měla jsem totiž 3 týdny dovolenou, nepracovala jsem, protože v prosinci, na konci roku, jsem byla hodně unavená. Taky jsi byl/a na konci roku hodně unavený/á? No,… ale já už nejsem unavená, teď jsem zpět. Je mi dobře, mám hodně energie a hodně nápadů… Jojojo, Eliška is back, Eliška je zpátky. A tak připravuju Grammar challenge, group lessons, nová videa, video kurzy,… no, myslím, že rok 2021 bude moc super! Takže, stay tuned!
No, a dneska ti chci říct, jaký byl můj konec roku 2020. Co jsem dělala.
No, tak co jsem dělala na konci roku 2020. Asi do 20. ledna / prosince jsem pracovala. A potom jsem nic nedělala, odpočívala. A 23. prosince jsme s partnerem odjeli pryč z Brna. Odjeli jsme pryč na 3 dny, protože jsme si zabukovali airbnb. Na 23., 24., 25. a 26. prosince. Bylo to krásný. Byl to dům u rybníka. Nevím, jestli v rybníku byli kapři… Asi ne… Asi už ne