slowczech

slowczech


(153*) Bolí mě hlava, bolí mě záda…

March 13, 2020

Ahoj, jak to jde, jak se dneska máš? Dnes nejsem Eliška. Dnes mám novou identitu. Jsem nemocná a mám hodně problémů. Ne, není to negativní epizoda. Je to jenom praktická epizoda. A proč mám hodně problémů. Často mě bolí hlava. Když mě bolí hlava, hodně odpočívám a taky hodně spím. Někdy mě bolí zub. Když mě bolí zub, *vezmu si prášek nebo jdu k zubaři. Někdy mě bolí břicho, protože jsem měla nezdravé jídlo. Nebo mě bolí břicho, protože jsem měla moc piva. Haha. Taky mě často bolí záda. Hodně pracuju na počítači. A když pracuju celý den na počítači, bolí mě záda. Když mě bolí záda, víc sportuju a piju víc vody. Někdy mě bolí oči, když se dívám večer na film. *Obrazovka počítače je agresivní a mě potom bolí oči.
Někdy mě fakt hodně bolí v krku, mám teplotu a kašel. No, a tak jdu k doktorovi. Doktor se mě ptá: “Dobrý den, *co vás trápí?” To znamená: co vás bolí/jaké máte problémy? Doktor se mě taky ptá, jak dlouho už mám ty problémy. A taky se mě ptá, jestli mám teplotu a jestli mám nějakou alergii. Já říkám, že mě bolí v krku, mám teplotu a kašel. Mám 38,2°C. A tak mi doktor dá léky. Doktor taky říká, že musím zůstat doma a hodně spát. Jdu do lékárny koupit léky a pak jdu domů do postele. Můj manžel mi říká: “Brzy se uzdrav.”
A co ty, co tě často bolí? Bolí tě často hlava? Bolí tě často v krku? Bolí tě někdy záda? Bolí tě taky někdy oči? Doufám, že ne. Doufám, že jsi *pořád zdravá/zdravý!
Vaše Eliška