JUST.talkaboutit

JUST.talkaboutit


Latest Episodes

Aflevering #12 – DEARGOODMORNING
December 11, 2019

Lienke de Jong aka Deargoodmorning vertelt ons alles over haar ochtendroutine. Is iedereen een ochtendmens? Hoe kun je een ochtendmens worden? En hoe houd ze het vol om elke ochtend om 7:00 in de gym te staan?

Aflevering #3 – Judith & Maarten over ”HSP”
December 01, 2019

Judith en Maarten spreken over HSP (Highly Sensitive Person), wat dit precies is en wat het betekent binnen de relatie.

Aflevering #11 – Floris Wouterson
November 20, 2019

Floris Wouterson is slaapexpert, auteur van het boek Super Slapen en neemt ons mee in de wondere wereld van slaap. Slaap is essentieel! Maar hoe kun je je slaapgewoonten nu verbeteren en hoe kun je er voor zorgen dat je optimaal slaapt?

Aflevering #10 Maarten & Judith over ”Grenzen”
November 06, 2019

Deze keer weer eens een podcast zonder gast maar gewoon gezellig met ons twee. We bespreken een onderwerp waar wij meer over wilde delen. Grenzen. Iedereen gaat ze wel eens over. Hoe bewaken wij eigenlijk onze grenzen?

Aflevering #9 – Thomas de Vries
October 22, 2019

Wie is Thomas? Een van de vragen die we stelden aan Thomas de Vries. Thomas is onder andere ondernemer en podcaster (podcast: Act it out). We hadden het over sporten, wat fitness voor hem doet, doelen stellen, zelfvertrouwen,

Aflevering #8 – Thijs Launspach
October 09, 2019

Thijs Launspach, psycholoog, spreker en schrijver van de bestseller ”Fokking druk”, houdt zich onder andere bezig met de vraag hoe je minder druk kunt zijn en hoe om te gaan met millennials. Hoe komt het dat de millennial meer en meer te kampen heeft m...

Aflevering #7 – Suzie Geurtsen
September 18, 2019

Suzie Geurtsen is gedragspsycholoog en ondernemer. We hebben het in deze podcast over de vraag waarom het zo moeilijk is om gedrag te veranderen en hoe we ons gedrag kunnen veranderen. We willen allemaal wel veranderen maar dat is vaak lastiger dan ged...

Aflevering #6 – Willem Hilberdink
September 05, 2019

Willem Hilberdink is ondernemer en eigenaar van CrossFit Unscared in Utrecht. In deze podcast hebben we het over ondernemen, fitness, uiteraard CrossFit en welk maatschappelijk probleem Willem zou willen oplossen in deze wereld.

Aflevering #5 – Mark Tigchelaar
August 13, 2019

Een gesprek met Mark Tigchelaar. We hebben het niet alleen over zijn boek maar ook over wat focus voor hem en voor ons in het leven betekent.

Aflevering #4 – Mirthe & Marjolein Velkers
August 07, 2019

Mirthe & Marjolein Velkers zijn de dames achter het bedrijf Los Empowerment waarbij zij mindful boxing op de kaart hebben gezet. We hebben het over wat mindfulness voor hun betekent en hoe ze bij dit idee zijn gekomen.