Radio WOW podcast

Radio WOW podcast


Latest Episodes

Žena povzbudzujúca ženy – Katarína Zacharová hosťom na linke na MDŽ│ZÁZNAM ROZHOVORU
March 09, 2017

Je spisovateľkou a tiež točí videá na YouTube. Na MDŽ sme sa spojili so ženou ktorá povzbudzuje ženy – Katarínou Zacharovou.

Čo si myslí o ženách mužská časť kolektívu Rádia WOW?!│MDŽ
March 09, 2017

Počas celého 8. marca vysielalo Rádio WOW špeciálne ku sviatku žien. Deň pred MDŽ-tkom obehla s diktafónom naša Zuzana panstvo rádia a opýtala sa nás otázky: Čo si myslíme o ženách a čo im chceme popriať k ich sviatku.

Ochrana krajiny a prírody│S MIKROFÓNOM PO REGIÓNE 03
March 09, 2017

V ďalšom pokračovaní rubriky S MIKROFÓNOM PO REGIÓNE sme sa venovali téme Ochrana krajiny a prírody. Vďaka poznatkom pána Mgr. Rudolfa Jána Amreina sa môžete dozvedieť viac aj vy.  

S Evitou Urbaníkovou nielen o knihách│ZÁZNAM ROZHOVORU
March 07, 2017

Počas celého mesiaca knihy Vám prinášame zaujímavé rozhovory so známymi slovenskými spisovateľmi. Ako prvú sme vyspovedali Evitu Urbaníková, ktorá je známou aj z televíznych obrazoviek či rádií. Aktuálne sa teší z veľkého úspechu snímky Všetko Alebo Ni...

Turistické možnosti bánovského a topoľčianskeho regiónu│S MIKROFÓNOM PO REGIÓNE 02
March 02, 2017

Neboli ste ešte nikdy v živote na turistike? Rozmýšlate nadtým žeby ste začali chodiť? Nemusíte chodiť ďaleko. Naše regióny sú plné krásy. V druhej časti rubriky S Mikrofónom po regióne sme sa pozreli bližšie na to,

Vydali sme sa na cestu okolo Trenčianskeho Záhoria│S MIKROFÓNOM PO REGIÓNE 01
March 02, 2017

Každú stredu po 11tej bude mať svoje miesto v Dennom mixe nová rubrika – S MIKROFÓNOM PO REGIÓNE. Každý týždeň bude reč o inej časti územia, kde nás poslucháči majú naladených. Zastavíme sa pri kultúre, histórii, tradíciách a zvykoch našich regiónov.

Mladý talent Pavol Laták predstavil nové CD – ZÁZNAM ROZHOVORU
March 02, 2017

Rozhovor si môžete vypočuť nižšie pod obrázkom alebo aj v našej mobilnej aplikácii. Nájdete ju na Google Play pod názvom „Rádio WOW Player“.

Intimita Roba Pappa je jemná a zároveň rytmická│ZÁZNAM ROZHOVORU
February 24, 2017

Po zverejnení minuloročného songu Roba Pappa – Čo bude potom, ste sa to isté možno pýtali aj vy. Odpoveď je už viac ako jasná. Spevák predstavil novinku s názvom Intimita, ktorá by sa podľa všetkého mala objaviť aj na novom albume.

22. február je medzinárodným dňom skautiek. Ako ho oslavujú tie trenčianske?│ZÁZNAM ROZHOVORU
February 23, 2017

Už takmer všetko a každý ma svoj medzinárodný deň. V prípade skautov to ale neplatí všeobecne. Nežnejšie pohlavie a teda skautky majú svoj vlastný medzinárodný deň. Prečo je tomu tak? Na to ale aj iné som sa opýtal skauta Lukáša z Trenčína.  

Topoľčianska hudobná skupina Aspero bola našim hosťom│ZÁZNAM ROZHOVORU
February 23, 2017

Jarmila Jančichová, Ivan Turček, Jozef Kucharavič to sú hudobníci kt. tvoria topoľčianske Aspero. Ľudom radi spríjemňujú oslavy, jubileá ale aj svadby. 13. februára sprijemnili ich pôsobením v našom štúdiu dopoludnie aj všetkm poslucháčom.