psychologieprokaždého.cz

psychologieprokaždého.cz


Andrea Gembalová a Jarka Spolková – Psychologickým výcvikem k silné osobnosti

November 27, 2019

Dnešní speciální díl byl natočen u příležitosti zakončení již několikátého kola psychologického výcviku  Rekonstrukce vlastní hodnoty aneb Rekonstrukce identity, který zabezpečuje Univerzita aplikovaného managementu.

Velmi úspěšně jej dokončily dámy Andrea Gembalová a Jarka Spolková a rozhodly se s vámi sdílet své autentické zážitky o tom, jak je tento výcvik v jejich dalším životě ovlivnil. Budeme si povídat nejen o tom, co jim to přineslo, ale jak je samotný výcvik vystavěn a co obecně posluchačům přináší a na jakých základech stojí. Jak těžké je vydat se za hranici komfortní zóny? Je osobní rozvoj povinný trend dnešní doby? Jak se oprostit od svého okolí a vrátit se k sobě?

Registrujte se na webinář s tématem: Jak se dívat na svět očima psychologa ZDE

01:05 – Představení hostů03:05 – O čem je Rekonstrukce vlastní hodnoty04:40 – Proč jste do výcviku vstoupily?06:50 – Kým jste byli před nástupem do výcviku?09:40 – Jak probíhala přeměna ve vaše současné já a kým dnes jste?13:00 – Co vám dalo probírané téma Emoce?15:55 – Co přináší téma Vytváření vztahů s ostatními?18:20 – Téma výsledky aneb co to skutečně přineslo25:40 – Poselství na závěr

SOUTĚŽ DO KONCE DUBNA!

Vyhrajte členství v hodnotě 6.000,- Kč ve výcviku Rekonstrukce identity zcela zdarma. Rozhodli jsme se udělat radost třem z vás!

Jediné, co stačí udělat, je vyplnit krátký dotazník kliknutím na tlačítko níže

Chci se zúčastnit

Účastí v soutěži souhlasíte se zpracováním svých osobních údajů a s pravidly soutěže.