Tjong i medaljongen!

Tjong i medaljongen!


Latest Episodes

#6 Spellevinken från Bondegatan
October 26, 2016

ÄNTLIGEN är det sjätte (6) avsnittet här. Det talas om besök hos akuten, podd-synpunkter, espresso house, Povels luddiga jobb som webbutvecklare, Sociala Monster (igen!) och mycket, mycket mer!

#5 En viral
October 18, 2016

I nya ENERGISKA Tjong i Medaljongen talas det om Rimbo, Bingolottobesatta, SVTs nya serie där de tar tempen på sociala medier, Povel listar sina Daniel Wellington-idéer och MYCKET...

#4 Nya avslappnade TiM
October 12, 2016

Det fjärde, AVSLAPPNADE avsnittet. Claes har börjat gå hos en psykolog och Povel äggätande har nått nya gastronomiska höjder. Claes kastar en känga åt Bieber och Povel kör...

#3 Det stora Norlie & KKV-avsnittet
October 04, 2016

Det SVÅRA tredje avsnittet. Det pratas om Nicholas Sparks, rodeo, kändisar som tappat stinget, Little Jinder och musikundret Norlie & KKV!

#2 Världens bästa Pokémon
September 23, 2016

Nu åker vi! Det pratas om Claes potentiella stroke och han spelar upp ytterligare ett ROLIGT klipp från sommarvikariatet. Dessutom avslöjar Povel vilken Pokémon som är starkast.  

#1 Pilot
September 15, 2016

Det första svåra avsnittet. Det snackas om dålig hälsa, avvärjning och avvänjning. Och så spelas det upp ROLIGA klipp från sommaren som gått.