Poetpodden

Poetpodden


Poetpodden avsnitt 59: Utväg av Niklas Simonsson

September 29, 2019

Utväg av Niklas Simonsson i avsnitt 59 i Poetpodden. Jag och Niklas pratades vid för nästan exakt 3 år sedan om hans första diktsamling Vad allting går ut på. Den här gången berättar han om sin andra bok Utväg och den tredje som på gång.

Prenumerera på iTunes  /Spotify / På Acast  / På Soundcloud

Utväg av Niklas Simonsson

Niklas läser också ur Utväg och berättar varför han kallar sin bok för triptyk. Han förklarar också vad det är.

Vad är skillnaden på en haiku och senryu?

Jag svarar på en lyssnarfråga från Lotte om haiku och senryu. Dessutom läser jag egna dikter skriva på dessa versmått.

Swisha 20 kr eller mer till 123 540 62 85Bankgironr 743-0804PayPal till irene@poeten.se

Poeten Jonas Arlert

Niklas tipsade mig i avsnitt 21 om poeten Jonas Arlert. Inför vårt nya samtal skickade han mig diktsamlingen In stammarna av just denna poet. Jag läser i slutet på avsnittet en dikt av Arlert.

Tycker du om Poetpodden och att jag gör ett bra jobb? Då är jag tacksam om du vill gå in på iTunes skriva en kommentar. Varför? Det är ett bra sätt att få podden att nå ut till allt fler lyssnare. Glöm inte heller att kommentera här i bloggen och på Poetpoddens Facebooksida.

Påminnelse: Prenumerera och kommentar på nytt

Mitt i min semester försvann Poetpodden från iTunes. Alla avsnittet finns där igen men du måste förnya din prenumeration. Alla betyg och kommentar är också borta så jag är tacksam om du tar dig tid att skriva vad du tycker om de olika poddavsnittet.

Tycker du om det du hör? Dela vidare!

Hjälp mig att sprida podden genom att dela det här inlägget och alla andra du lyssnar på i dina sociala medier som Facebook, Twitter och alla andra. Då hjälper du poesin att få vingar.

Länkar till innehållet i Kom igång och skriv

Niklas Simonsson: http://lealibri.se/forfattare/niklas-simonsson/?fbclid=IwAR3L5TNvVsN2qPvYKAYp1qHJEMTbyauZ07JCLCVNk_KczZ2tRmNALbprTLoNiklas Simonssons Facebooksida: https://www.facebook.com/niklas.simonsson1Poet: https://poeten.se/dikter/poeten.htmÅldras: https://poeten.se/dikter/aldras.