Pickem.si

Pickem.si


Latest Episodes

Podcast - epizoda 08 - nogometna reprezentanca
November 13, 2014

Z gostoma Nejcem Mravljo in Markom Cirmanom smo obdelali delo športnega komentatorja, pregledali trenutno stanje na lestvicah skupin kvalifikacij za Evropsko prvenstvo 2016, ki ga bo gostila Francija. Na koncu smo se osredotočili še na sobotno tekmo An

Podcast - epizoda 07 - po polovici sezone v NFL
October 31, 2014

Z Juretom sva pregledala glavne novice iz NFL-a, ki so se zgodile v prvem delu sezone. Omenila sva nekaj rekordov, projecirala Play-off ekipe in omenila nekaj največjih pozitivnih presenečenj in razočaranj iz iger fantasy NFL-a. Vabljeni k poslušanju!

Podcast - epizoda 06 - Zahodna konferenca NBA
October 28, 2014

Z gostom Damirjem Rađenovićem nama je preostal pregled NBA ekip iz zahodne konference. Na koncu sem ga povprašal še za moštva, ki jih on vidi v letošnji končnici. Ne pozabite na nagradno vprašanje in NBA pickem igre na našem portalu!

Podcast - epizoda 05 - Vzhodna konferenca NBA
October 28, 2014

Z gostom Damirjem Rađenovićem sva govorila o novicah iz lige NBA in preverila spremembe v moštvih iz vzhodne konference. Vabljeni tudi k igranju NBA pickem na portal Pickem.si.

Podcast - epizoda 04 - Zahodna konferenca NHL; Oh Canada
October 28, 2014

S Petrom sva preverila še NHL moštva iz zahodne konference. Sledila je še Petrova napoved za letošnjo končnico.

Podcast - epizoda 03 - Vzhodna konferenca NHL
October 28, 2014

S Petrom sva preverila novice iz letošnjega off-seasona in pogledala, kakše so bile spremembe v NHL moštvih iz vzhodne konference.

Podcast - epizoda 02 - Kaj praviš?
October 28, 2014

Z Juretom Kocijančičem sva preverila stanje na stavnicah pred začetkom sezone NFL-a. Kako se je odločil Jure, lahko poslušate v 2. epizodi podcasta Pickem.si.

Podcast - epizoda 01 - Monocast
October 28, 2014

Uporabni linki: Bundesliga - http://pickem.si/?page_id=1575 La Liga -  http://pickem.si/?page_id=1571 Rokometna bundesliga - http://pickem.si/?page_id=1597 Chat - http://tlk.io/pickem SFFL - http://pickem.si/sffl/igralci14.php