Päivän teoria

Päivän teoria


Latest Episodes

Kuinka kestää hyvää oloa?
February 19, 2019

Miten kestää tasaista ja hyvää oloa sen jälkeen, kun on tottunut kamppailuun, kärsimykseen tai draamaan?

Miksi flunssassa masentaa?
February 18, 2019

Miksi flunssassa alkaa helposti ottaa päähän myös asiat, jotka ennen flunssaa eivät vaivanneet? Miten flunssamasennukseen kannattaa suhtautua?

Voiko omia ajatuksia hallita?
February 17, 2019

Miten omia ajatuksia voi hallita? Entä tarvitseeko omia ajatuksia hallita? Tällaisia ajatuksia Katri Manninen pohtii Päivän teoria -podcastin tässä osassa.

Tervetuloa kuuntelemaan Päivän teoria -podcastia!
February 17, 2019

Uudessa Päivän teoria -podcastissa Katri Manninen vastaa yleisön kysymyksiin ihmissuhteista, motivaatiosta ja henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista.

Tervetuloa kuuntelemaan Päivän teoria -podcastia!
February 17, 2019

Olen tehnyt Päivän teoria -videoita sosiaaliseen mediaan jo marraskuusta 2015. Viimeisen vuoden aikana yhä useampi on pyytänyt että julkaisisin teorioita myös podcast-muodossa. Tänään toiveistanne tulee totta!

Kuinka kiinteytyä, osa 1/2 — podcast
June 28, 2013

Tämän viikon irti turhasta -podcastissa puhumme Arkijärki-blogin Jennin kanssa kiinteytymisestä. Puhumme muun muassa seuraavista aiheista: Miten kiinteytyminen eroaa laihtumisesta Miksi melkein kaikilla on vääristynyt käsitys siitä,

Irti turhasta
April 24, 2013

Jos maanantaisin mietitään mama-juttuja ja tiistaisin jaetaan tietoa, keskiviikot omistan jatkossa keskusteluille. Joka kuun ensimmäinen keskiviikko on VIP-puhelu, joka kolmas keskiviikko webinaari. Muina keskiviikkoina saattaa ilmestyä podcasteja tai ...

OL Kirjakatkelma: 8. Liikunta ja laihdutus
February 08, 2013

Tällä reilut kuusi minuuttia pitkällä Sinä Onnistut – Pysyvän painonpudotuksen salaisuudet -kirjasta otetulla katkelmalla puhutaan liikunnan laihduttavuudesta.

Hiustenkuivaajanukutus
February 05, 2010

Viime yönä tuli taas nukuttua paremmin ja tänään energiat olivat niinkin korkealla, että sain vihdoin ja viimein äänitettyä hiustenkuivaajan ääntä. Se toimi vauvan nukuttamisessa/rauhoittamisessa yhtä hyvin kuin oikea hiustenkuivaaja,

...
3