Päivän teoria

Päivän teoria


Latest Episodes

Onko ulkonäöllä väliä? [Podcast]
July 15, 2019

Miksi toiset ihmiset ovat ulkonäkökeskeisempiä kuin toiset? Mikä merkitys ensivaikutelmalla on? Kannattaako ulkonäköön panostaa?

Miten varasuunnitelma voi vaarantaa hankkeesi?
July 08, 2019

Mietitkö tarvitseeko laatia varasuunnitelma tavoitteen toteuttamiseksi? Juttua siitä, miten laatia varasuunnitelma joka ei estä tavoitteen toteuttamista.

Kuinka ujo voi olla sosiaalisempi?
July 01, 2019

Jännitätkö sosiaalisia tilanteita? Lue miten ujous ja sosiaaliset tilanteet sopivat yhteen ja miten ujo selviää sosiaalisista tilanteista.

Prosessi- vai projektitavoite?
June 24, 2019

Kuinka voit onnistua elämäntaparemontissa tai isossa elämänmuutoksessa? Kuuntele mitä eroa on prosessi- ja projektitavoitteilla. Entä kumpi on parempi?

Rajoittaako oma tarinasi sinua?
March 22, 2019

Tuntuuko sinusta että olet jumissa, koska kerrot itsellesi rajoittavia tarinoita? Kuuntele kuinka voit ylittää omat tarinasi ja toteuttaa unelmasi.

Helposti koukuttuminen (esim. töihin)
March 11, 2019

Miksi joku jää helposti tekemiseen koukkuun? Puhetta työaddiktiosta ja muista vastaavista riippuvuuksista.

Onko kaikki juoruilu pahasta?
March 07, 2019

Miksi juoruilemme eli puhumme toisen asioista tämän selän takana? Ovatko suomalaiset kovia puhumaan selän takana? Miten voi olla juoruilematta? Tässä podcastissa pohditaan näitä ja muita juoruiluun liittyviä kysymyksiä.

Onko itkeminen OK?
March 06, 2019

Oletko itkupilli? Hävettääkö sinua jos itket julkisesti? Tässä podcastissa mietitään miksi ja milloin itkemme ja mitä hyötyä itkemisestä voi olla.

Itsetunto ja (työpaikka)kiusaaminen
March 04, 2019

Miten parantaa itsetuntoa jos on joutunut kiusaamisen uhriksi? Mistä tunnistat työpaikkakiusaamisen ja mitä sille voi tehdä?

Muutoksen pelko
March 02, 2019

Mitä tehdä jos muutos pelottaa tai tuntuu raskaalta? Miksi joidenkin muutosvastarinta on kovempaa kuin toisten? Voiko laiskuus estää meitä muuttamasta asioita? Maanantaista 4.3. alkaen podcast ilmestyy maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.