Päivän teoria

Päivän teoria


Latest Episodes

Kuinka rauhoittua kiireen jälkeen?
March 01, 2019

Onko sinun vaikea rauhoittua? Miksi kiireen tunne jää helposti päälle? Kuuntele käytännön vinkit rauhoittumiseen.

Kuinka ottaa ilo irti työttömyydestä?
February 27, 2019

Oletko juuri jäämässä tai jäänyt työttömäksi? Pelottaako tai hävettääkö työttömyys sinua? Mitä tapahtuisi jos ottaisitkin ilon irti työttömyydestä?

Pettymys ja paha mieli
February 27, 2019

Petyitkö pahasti? Pahoititko mielesi? Miten kestää pettymystä ja päästä pahan mielen yli.

Kaksinaamaisuus
February 25, 2019

Miksi ja milloin syyllistymme kaksinaamaisuuteen? Miten suhtautua kaksinaamaiseen kaveriin? Entä välttää itse olemasta kaksinaamainen?

Milloin olet oma itsesi?
February 25, 2019

Kuinka usein olet kuullut neuvon "ole vain oma itsesi"? Tuntuuko sinusta joskus siltä ettet ollut oma itsesi - tai et tiedä kuka oikeastaan olet?

Jahkailu ja sen lopettaminen
February 23, 2019

Jahkailetko jonkin itsellesi tärkeän asian päättämisen tai aloittamisen kanssa? Mitä eroa on jahkailulla ja vitkuttelulla? Mikä saa meidät jahkailemaan ja miten voimme lopettaa turhan jahkailun.

Kuinka uskoa itseensä?
February 22, 2019

Tuntuuko sinusta vaikealta uskoa itseesi ja siihen, että voisit toteuttaa unelmasi? Vaivaako huono itsetunto? Kuuntele kuinka saada lisää itsevarmuutta.

Miten innostua enemmän elämästä?
February 21, 2019

Onko elämässäsi periaatteessa kaikki hyvin, mutta silti tuntuu siltä kuin jotain puuttuisi? Tuntuuko elämä vähän liiankin turvalliselta ja tylsältä? Tässä Päivän teoriassa mietitään mistä voi saada lisää innostusta ja iloa elämään silloin kun kaikki on...

Miten ajattelit käyttää elämäsi?
February 20, 2019

Etkö tiedä mitä tekisit elämälläsi? Tuntuuko elämä olevan muualla tai menevän ohi? Tässä osassa Katri jakaa ajatuksen, joka auttaa häntä toimimaan.

Kuinka kestää hyvää oloa? (oikea)
February 20, 2019

Miten kestää tasaista ja hyvää oloa sen jälkeen, kun on tottunut kamppailuun, kärsimykseen tai draamaan? Tässä jaksossa Katri vastaa bulimiasta toipuneelle, jolla on vaikeuksia hyväksyä, että elämässä voi käydä hyvin.