Overskudslivets Podcast

Overskudslivets Podcast


#200 Sådan blev Mette en der holder aftaler med sig selv og 25 kg lettere

January 09, 2024

Har du nogensinde ønsket dig at høre fra helt almindelige mennesker med alle mulige udfordringer, hvordan det lykkes at overvinde alle udfordringerne og komme i mål med et vægttab?


Så vil du elske denne episode 200 af OverskudsLivets podcast hvor jeg interviewer Mette, der gik fra at være fanget i en spiral af depression, manglende tro på sin egen succes og madmisbrug til at udfolde en anden og sundere udgave af sig selv.

Nu står hun op for sig selv, tager gode valg og lever i en krop, der er sjov at være i.


Mette deler ærligt og åbent om sin (til tider udfordrende) rejse, mens hun vinker farvel til 25 kg og tendensen til altid at sætte sig selv sidst.


Hun fortæller også om succeserne undervejs, som eksempelvis om at kunne tage på ferie i 4 uger og komme hjem fra ferie ½ kg lettere. Eller vælge et stykke kage og nyde det uden at overspise i kage.

 

Det vil du lære af Mette om vægttab og mindset i episode 200


Ud over at lade dig inspirere af hendes indsats og resultater, vil du få svaret på hvordan Mette lærte at holde aftaler med sig selv og gøre op med strikse regler..


Prøv at bemærke, hvordan Mette meget bevidst bruger sit mindset til ikke at lade sig vælte af pinden, når tingene er svære. Hun forklarer det ærligt og helt nede på jorden, så du kan prøve det af på dig selv.


Du vil lære den teknik Mette bruger, når hun er ude og handle, så hun ikke lige snupper et Marcipanbrød og andet fristende med hjem.


Som Mette meget klogt siger, så er udfordringen ved et madmisbrug, at vi alle sammen har brug for mad, så vi slipper ikke for at have det i hjemmet.

 

Bevidste valg på vejen til det holdbare vægttab


Det er også i denne episode, du får svaret på, hvorfor det kan betale sig at flytte sit fokus fra “kilo tabt” og hvad du skal flytte det hen på.


Mette vil også lære dig, hvorfor det ikke er lige meget hvem du omgiver dig med og hvordan du vælger til og fra.


Til sidst giver Mette dig et godt tip til hvad du skal overveje, hvis du vil bruge coaching til at skabe resultater - og hvordan du IKKE skal bruge coaching.

 

 

* * * * * * * * * * LINKS NÆVNT I ELLER RELEVANTE FOR EPISODEN * * * * * * * * * * * * * *  


Medlemsklubben OverskudsUniverset: overskudsuniverset.dk

Interesseret i et personligt forløb ligesom Mette? Star her: overskudslivet.dk/ansøg

3 mins fortælling fra Annette, der fortæller hvordan hun gjorde op med sukkerafhængighed: Se med her

Du kan lige nu få adgang til Grundforløbet "Vægttab med din hjerne" ved at komme med på maillisten https://overskudslivet.dk/videoserie/


- - Andre lærerige fortællinger fra kvinder der har kæmpet med vægten - - 

Episode 171: Sådan brugte Susanne EN GANG FOR ALLE til at tabe 27 kg Lyt fra bloggen - Apple - Spotify

Episode 104: Sådan gjorde Lise op med slankekurs mentalitet og skabte et vægttab der holder endnu: Lyt fra bloggen- Apple-Spotify

Episode 78: Sådan brugte Sus arbejdet med tanker og følelser til endelig at tabe sig: Lyt fra bloggen- Apple-Spotify

Episode 110: Sådan fik Anja vendt sit mindset til at tage gode valg for sig selv Lyt fra bloggen- Apple-Spotify

Episode 124: Britta skiftede fra at væres presse sig selv til at finde balancen og få det vægttab hun drømte om Lyt fra bloggen -Apple-Spotify

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *