Omnipodden

Omnipodden


Latest Episodes

070 – Fulla ekorrar, antibakteriell bröstmjölk och Moffucked!
January 29, 2016

Ojojoj, här vare grejer. Vi har med oss så sjukt med mycket balla stories till veckans avsnitt eller vad sägs om en fyllekaja till ekorre? Om inte det kittlar ditt fancy kanske lite medicinsk bröstmjölk är mer din melodi?

069 – Milisdildos, skrikande hus och hunden ”The Rock”
January 20, 2016

Det är TvåLaxSexton och vi är äntligen tillbaka!

068 – Mask i magen, Jessica Jones och raketryggsäckar
November 25, 2015

Äntligen tillbaka igen efter sjukdomar och utlandsresor. Denna vecka kör vi lite längre och pratar om äckliga (och livsfarliga!) saker man kan ha i magen, Netflix nya Marvelserie, vertklighetens Rocketeer och en massa annat ballt gojs!

067.5 – Sick sick sick city
November 11, 2015

Favoriten Frankie får feber. Fyfan för förkylning! fräser fröken förargat.

067 – Pharma bro förlorar, nya balla tv-serier och p-medel för män
November 04, 2015

Då var vi tillbaka igen efter ett litet uppehåll förra veckan. Denna gång pratar vi om hur Pharma bro gjort en superdålig affär, nya tuffa tv-serier (och filmer) som Frankie nosat upp och tar en koll på varför preventivmedel för män fortfarande bara är...

066 – Gilmore Girls, stad i himlen och ägghus
October 21, 2015

Denna vecka pratar vi om de glada nyheterna att Gilmore Girls eventuellt förnyas i Netflix regi, ett udda himlafenomen skådat i Kina, jättesmarta ägghus och en massa annat skoj.

065 – Protestdildo, rosa vatten och skelett
October 14, 2015

Den här veckan parata vi om vapenprotester i Texas medelst sexredskap, hur rosa vatten är bra för vetenskapen, vad ett upphittat flygplan fullt med skelett kan vara och om självförsvar med svärd.

064 – Sköldpadds-bikinis, skjutningen i Oregon och vaccinations-motståndares avgift
October 07, 2015

Den här veckan har vi sprängfyllt avsnittet med ämnen. Bland annat sköldpaddors beach2015-mode, vaccinationsmotståndares försök till vetenskap (och dess kostnader) och förstås pratar vi om skjutningarna i Oregon.

LGTG – 007 – 42?
October 02, 2015

Vi får reda på lite mer om Jordens historia om varför alla som läst den här boken tjatar om talet 42 i tid och otid.

063 – Marsvatten, MGTOW och r.i.p. Log Lady
September 30, 2015

Den här veckan kör vi lite längre än vanligt och pratar om vattnet vi hittat på Mars, "Män Som Hittar På Att Deras Misslyckanden Egentligen Är Beslut De Tagit". Dessutom sörjer vi fantastiska Log Lady som gått bort.