Misinformeret

Misinformeret


Latest Episodes

6: Vi dater Danmark
March 01, 2017

I ugens afsnit dater vi. Der er tinder på programmet, og det er jo nærmest blevet en folkekær beskæftigelse. Der skal selvfølgelig også quizzes, den kommer vi ikke udenom. Men det er jo ikke kun på tinder vi dater i dag. Vi dater også det danske folk.

5: Vi har fået brok!
February 22, 2017

Så er der endnu en podcast på gaden! I denne uge får Nicolai et surt opstød, og vi er enige om hvad der bare slet ikke er fedt! Men det skal ikke kun være brok, der skal da også lige lidt medvind med fra os. Så nyd at… VI HAR FÅET BROK

4: Det’ bare for sjov!
February 15, 2017

Så er vi på den igen. I denne uge har vi været på tur, vi har nemlig været på comedy club. Og I kommer med på turen

3: Hvem fanden bruger stadig skattekort?
February 07, 2017

Så er det nye afsnit fra Misinformeret klar! Vi har været på en lille inspirationstur, vi har historier fra gamle dage, og meget andet godt. Hiv lidt tid ud af kalenderen og nyd lidt, efter vores mening, god underholdning.

2: Festen var vores
January 31, 2017

I denne uges udgave af podcastet, skal vi til fest. En 30 års fødselsdag, og det skal selvfølgelig vendes. Vi skal også have luftet to af vores nye segmenter, og glæd jer.. Det bliver godt

1: Vi har lagt os ud med twitter
January 26, 2017

Så er den første podcast på gaden! Vi kan uden at afsløre for meget, sige vi ligger os ud med en del. Der bliver i det her afsnit taget lidt af ugens aktuelle artikler fra diverse medier, og krydret med lidt personligt. Det bliver sjovt, så lyt med!

...
4