Manspodden

Manspodden


Latest Episodes

#164. Ärligt talat- så tycker vi!
September 16, 2018

Vi röjer vad vi verkligen tycker i vissa frågor! Inga världsviktiga saker men ändå. Sen har Markus lekt Emil i Vimmerby medan Jitte supit ner kaxiga 21-åringar. Och så har vi tipsen på vad du kan göra med alla äpplen och knarrande golv.

#163. Nattuggla vs morgonmänniska
September 02, 2018

Vill du bli framgångsrik eller leva längre? Det blir en diskussion kring för- och nackdelar med att gå upp tidigt på morgonen. Vi hör två lyssnare i ”Tyck till för helvete”, Jitte har förlorat två oskulder och Markus är orolig för sina barn.

#162. Sängkammartips & grisfest
August 19, 2018

Markus bjuder på fetaste oralhöjartipset- och bästa skälet till att gå på grisfest. Jitte å sin sida hjälper dig med smartaste sluta snusa-tipset alltmedan mansterapeuten Aron besvarar en tjejs lyssnarfråga om sin demensmisstänkta pojkvän.

#161. Det här får oss att må riktigt bra
August 05, 2018

Vi hör några lyssnare berätta vad som får dem att må riktigt bra, och även Jitte och Markus diskuterar ämnet. Dessutom dyker vi ner i ämnen som Pride, olika typer av vattenplask och gratismotion. From detta avsnitt kommer vi att släppa nya avsnitt vara...

#160. Solglajjor
July 29, 2018

Tind Soneby gästar oss med ett kåseri om solglasögon. Jitte och Markus snackar bl.a. om; vad som är den extrema torkans b-sidor, en intressant tivolispaning och om något riktigt stort som hänt ena halvan av podduon.

#159. “Min tjej är aldrig riktigt nöjd”
July 22, 2018

Mansterapeuten Aron besvarar ännu ett intressant lyssnarmejl. Markus sitter i Göteborg och återger ett samtal med sina barn som undrar hur just barn blir till. Jitte däremot befinner sig på en skärgårdsö och stalkar kändisar.

#158. Vi besökte världens bilparty
July 15, 2018

”Vilken är din drömbil” frågade vi veteranbilsentusiasterna på American Car Show i Norrtälje. Vi pratar också om hur man tacklar tiden efter fotbolls-VM. Alltså, vad fan ska vi ägna oss åt nu?? Sen hör du “Godzilla- känd från teve” om våra överdrivna f...

#157. “Filmningarna i VM är en katastrof”
July 08, 2018

Torbjörn Nilsson, den forne landslagsspelaren och tränaren, ger sin syn på Sveriges landslags insatser under VM och vad han tycker om alla filmningar. VAR (video assistant referee) är en av de stora snackisarna i detta VM,

#156. När Allbäck talar lyssnar vi
July 01, 2018

Den gamle skyttekungen tittar hedrande in i Manspoddens VM-stuga. Dessutom bjuder vi på hjälpande proffstips till dig som har svårt att hålla fotbollsnerverna i schack vid en svidande förlust. Och så besvarar vi ett lyssnarmejl där Andreas ber oss ge v...

#155. Ravelli: “Det finns sparkapital kvar” - Manspodden
June 24, 2018

Målvaktslegenden Thomas Ravelli ger sin syn på VM och svenska landslaget. Vi har med ytterligare en “världsmästare” och så avger vi ett antal semesterlöften. Dessutom blir det en del skitsnack – i ordets rätta bemärkelse.