Konfus

Konfus


Danica Dimefox: Livet som ung transkønnet kvinde - En dialog om kønnets fleksibilitet, seksualitet og identitet

June 12, 2022

I dagens afsnit møder vi Danica Dimefox, der giver os indsigt i rejsen som transkønnet i dagens Danmark. Herunder forholder vi os til hvordan Danica har fundet sig selv som kvinde på trods af at vi lever i en verden, der ikke ser hende som ligeværdig, vi snakker om Danicas opvækst i en sekt med MEGET faste rammer og utryghed og vi forholder os til kønnets fleksibilitet.


I løbet af dette afsnit fortæller Danica, at hun vil ønske at der fandtes en pille, der kunne gøre hende ciskønnet. Men her understreger Danica, at hun hellere vil tage en pille der gør, at hun som transkønnet kvinde bliver anskuet på lige fod med andre kvinder! - Dette er i mine øre en utroligt stærk tanke, for hvorfor skal Danika forandre sig for at passe ind i verdenen, nu hvor det vil være så meget nemmere, hvis vi omfavner hende og ser hende som et menneske ligesom alle os andre...


Danica er et utroligt varmt menneske, der virkelig giver en indsigt i hvor svært det er at være sig selv, når man ikke passer ind i hvad der anskues som "normalt".


Danicas overskrift til netop sit liv er ordet, kaos.


I ønskes en fantastisk lyttelyst.


Matheus


I kan finde Danica på:

Instagram: https://www.instagram.com/danicadimefox/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCb264CNpZ9SD_SKpcRKuqFw