JUC Podcast

JUC Podcast


004 Jens Nyhus - JUC Podcast

July 04, 2018






Jens Nyhus er til dagligt "borgmester" i Carlsberg Byen, hvor han er en helt afgørende person for fremdriften og nytænkning i den nye bydel. I podcasten kommer vi ind på Jens karriere, udvælgelse af rådgivere herunder specielt af advokater, om byggeriet og udviklingstendenser m.v.


Jens har deltaget i to af JUC’s byggenetværk hhv. inden for Entrepriseret og Almene boliger og har i forbindelse udtalt, ”Jeg er med i JUC's netværk, fordi det giver mig indsigt i, hvordan advokater tænker, og netværket giver adgang til advokater i netværket, som jeg bruger i det daglige. På den måde kan jeg vurdere de enkelte advokatkontorer op imod hinanden”. I podcasten uddyber Jens hvordan han vælger advokater og hvad de skal kunne for at blive leverandør til Carlsberg Byen.


Vi spoler også tiden lidt tilbage og ser på, at Jens efter 20 år i MT Højgaard siger sin gode stilling op for at gå over til Pihl & Søn, som kort før Jens tiltræder går konkurs. Vi kommer ind på, hvordan kan brugte sin tid efter konkursen og om der var nogle værdier og kompetencer eller personlige principper, der blev mere klare for ham. ​


Vi håber du vil lytte med og lære Carlsberg Byens direktør bedre at kende.


Vi hører meget gerne fra dig, hvis du en god ide til hvem vi skal lave en podcast med. Skriv til JUC's podcaster, Morten Richardt, på mri@juc.dk eller ring på telefon 27 12 75 65.


Du kan abonnere på JUC's podcast på bl.a. iTunes og andre podcasttjenester. Husk også at like JUC på Facebook og LinkedIn, så kan du løbende få at vide, når der kommer en ny episode.