JUC Podcast

JUC Podcast


002 Asser Rung-Hansen - JUC Podcast

June 13, 2018

I podcasten taler vi om at gå fra en 60-timers arbejdsuge i Danmark til at skifte jakkesættet ud med et surfboard i New Zealand


I denne anden podcast møder vi advokat og indehaver af Intra Legal advokatfirma Asser Rung-Hansen. Vi taler bl.a.muligheden at realisere sine drømme og at skifte jakkesæt og en 60-timers arbejdsuge ud med et surfboard i New Zealand.


Ideen om at rejse ud har været 10-15 år undervejs for Asser og hans familie. I podcasten taler han om, hvordan man tager skridtet og om hvordan man kan agere som advokat på et helt andet kontinent, og samtidig bevare sin klienter i Danmark. Aser har foretaget nogle utraditionelle valg som mange drømmer om - men har virkeligheden så kunne leve op til det?


Vi hører meget gerne fra dig, hvis du en god ide til hvem vi skal lave en podcast med. Skriv til JUC's podcaster, Morten Richardt, på mri@juc.dk eller ring på telefon 27 12 75 65.


Du kan abonnere på JUC's podcast på bl.a. iTunes og andre podcasttjenester. Husk også at like JUC på Facebook og LinkedIn, så kan du løbende få at vide, når der kommer en ny episode.