Inte utan min bok

Inte utan min bok


Latest Episodes

8. Magnus och Agneta
June 16, 2017

Det åttonde kapitlet, där vi gästar oss själva och svarar på de frågor vi brukar ställa till våra gäster.

7. Ann Olander
June 09, 2017

Det sjunde kapitlet, där vi bland annat pratar omslagsformgivning och typografi i böcker med Ann Olander. En del 50-tal blir det också.

6. Sophia Adler
June 02, 2017

Det sjätte kapitlet, där Sophia Adler får gissa hur många steg det är i trappan upp i tornet. Hon berättar självklart också om vad hon helst läser – och hur.

5. Jonny Gahnshag
May 26, 2017

Det femte kapitlet, där Jonny Gahnshag sitter med oss i tornet och berättar om hur läsningen inte var helt enkel för honom från början. Vad läser han idag – och hur?

4. Mats Ingels
May 19, 2017

Det fjärde kapitlet, där Mats Ingels berättar vad böcker betyder för honom. Hur viktiga är de sista sidorna i en bok? Och varför lyssnar han inte på ljudböcker?

3. Vanya Petersén Ekendahl
May 12, 2017

Det tredje kapitlet, där gymnasieläraren Vanya Petersén Ekendahl besöker oss i tornet. Varför gillar hon att vänta på böcker? Du får också flera tips på bra läsning.

2. Malin Magnusson
May 05, 2017

Det andra kapitlet, där vi gästas av Malin Magnusson som arbetar på Länsbibliotek Dalarna. Vad gör hon där? Och hur gick det för Agneta när hon spenderade en helg med Bob Hansson?

1. Jon Norberg
April 28, 2017

Det första kapitlet, där den legendariska radiorösten Jon Norberg är den självklara premiärgästen. Vilken bok har påverkat honom mest och vad tycker han om ljudböcker?

Vilka är vi?
April 24, 2017

Det här är en liten presentation av personerna bakom den här podden, Magnus Stålberg och Agneta Barle. Vilka är vi – och varför poddar vi?

En introduktion
April 11, 2017

En presentation av vår podcast.