Hvem Banker På?

Hvem Banker På?


Ep 17: Besøg hos Dystopia Haunted House

November 17, 2016

 
Hos Dystopia Haunted House i Vejle er alt klar. De venter på at modtage hundredevis af gæster til interaktiv totalteater og give dem en oplevelse de fleste ikke glemmer foreløbig. En gammel nedlagt fiskefabrik, på Mørkedalsvej, er rammen for en udsædvanlig teateroplevelse som indeholder en fascistisk regering, menneskeædende kultister, zombier, mutanter, gale læger, sygeplejersker og de vores helte: The Resistance. Disse ingredienser er det som giver teaterets gæster en oplevelse som er kendt og elsket i oprindelseslandets USA hvor man har en stor tradition for spøgelseshuse.
I denne episode skal vi møde gæster før, under og efter deres tur gennem mere end 30 uhyggelige rum som alle tester deres nerver og evne til, at gennemføre hele forestillingen. Teatret holder meget af, at få gæsterne til forlade “Haunten” før tid. Særlig en attraktion gør sit bedste og det er Mr. Piggy. Han er halv menneske og halvt gris. Han jagter gæsterne gennem small gange og labyrinter og forsøger, at partere dig med motorsav. Savens lyd bliver ekstra forstærket i de gamle produktionshaller.
Til at sætte gæsternes oplevelser i perspektiv har jeg interviewet Gys- og horrorforsker Mathias Clasen, Aarhus Universitet. Han fortæller hvad der sker i vores hjerner og kroppe når vi udsættes for gys og gru, og han fortæller hvorfor Haunten påvirker os som den gør. Hør hvad der gør ham bange hver gang i Haunten, selvom han har forsket i emnet i et årti.
Læn dig tilbage og tag hovedtelefonerne på og gør klar til en time ind i skrækkens verden. Start turen i den mørke skov vest for Vejle, hvor kun de modigste gennemfører Dystopia Haunted House – Patient Zero’s Nightmare.
Besøg Dystopia Haunted House

* Facebook: www.facebook.com/DystopiaEntertainment
* Hjemmeside: www.dystopia.dk